Ce ati vrea sa stiti despre mine?

Posted by

Ca sa ajung sa scriu textul de la sectiunea Despre mine, mi-au trebuit cateva luni. Chiar si dupa ce l-am scris, unul din prieteni mi-a spus ca lipseste ceva, dar nu stia ce anume. Sincer, si eu traiesc cu aceeasi senzatie, dar ma gandesc ca pot adauga in timp si alte informatii si ca e loc de mai bine.

Astfel s-a nascut ideea acestui articol. Si as vrea ca prin intermediul comentariilor sa deschid o sesiune de intrebari si raspunsuri care sa va ajute sa ma cunoasteti mai bine, sau sa intelegeti anumite aspecte din viata mea care poate nu-s foarte clar expuse pe blog.

Pe scurt, cele mai importante lucruri din viata mea sunt expuse in 7 mari capitole pe acest blog, pentru detalii cred ca trebuie sa intrebati sau sa cercetati blogul in amanuntime.

La unele intrebari, daca necesita un raspuns mai complex, o sa vin cu raspunsul intr-un articol dedicat respectivei intrebari, la altele, mai ales daca sunt foarte punctuale, am sa incerc sa raspund direct in comentarii.

Chiar sunt curios si am ceva emotii gandindu-ma ce intrebari ar putea sa va treaca prin cap. Daca le-as fi stiut, as fi raspuns direct la ele in articole si nu mai veneam sa va intreb pe voi.

One comment

  1. Da, cel mai simplu si sincer : „spune-mi ce vrei sa stii despre mine”. Chiar o sa-mi fac timp sa scriu un articol, ca poate oamenii vor sa stie cateva amanunte.

Comments are closed.