Vrei invitatie la Netcamp 2010?

Posted by

Pune-ti blogul intr-o aplicatie mobila si poti avea parte de o invitatie la Netcamp 2010. E simplu, daca esti interesat de ce se discuta acolo, eu zic ca nu e un efort prea mare pentru a incerca sa obtii o invitatie.

Nokia a lansat un wizard online prin care oricine are un blog sau un site isi poate crea o aplicatie mobile pentru Ovi Store (magazinul de aplicatii Nokia). Folosirea aplicatiei nu implica nici un cost si nici nu necesita cunostinte tehnice avansate. Este foarte simplu si dureaza cateva minute.

Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe pagina aplicatiei Ovi app wizzard si sa urmezi pasii pentru crearea aplicatiei. Dureaza doar cateva minute si la final ai posibilitatea sa vezi daca aplicatia arata asa cum ai dorit.

Salveaza acel preview de la final si trimite-l apoi pe adresa office AT evensys DOT ro, alaturi de datele tale de contact, nume, tel, pana pe 6 decembrie si Evensys impreuna cu cei de la Nokia vor premia cu cate o invitatie pe cele mai reusite.

Netcamp 2010 se desfasoara pe 8 Decembrie la Hotel JW Marriott si puteti de asemenea gasi informatii despre eveniment si pe twitter daca urmariti hashtagul #netcamp10

One comment

 1. Am și eu aplicația făcută de mai bine de 3 săptămâni doar că mi-a fost rejectată pe motiv de
  „This application has been rejected and couldn’t be published to Ovi Store because of:
  – Offensive content
  – FAILED: Compliance with Content Guidelines – Intense Profanity.
  SUMMARY: Content items which contain intense profanity and offensive language (F-word, S-word, N-word; insufficiently obscured F-word, S-word, or N-word; excessive bleeping or audio removal; and other restricted words) are not permitted in the Ovi Store.”
  Aşa că jenat şi ruşinat de conţinutul pe care-l afişez fără să știu, am lăsat-o baltă.

Comments are closed.