We are 1and1

Posted by

Sambata nu sunt blogger. Nu sunt nici ambasador Samsung. Sambata asta sunt proud member of 1and1 team. Ma gasiti la Angajatori de top unde putem sta de vorba. Nu vom discuta despre blogging, nu vom discuta despre ultimele device-uri aparute la Samsung.

Vom discuta despre Java, PHP, Spring (si nu e vorba de ce vom face la primavara), AJAX, C++, Linux, Qooxdoo, si in mod special despre DIY (Do It Yourself – cel mai tare produs 1and1 din UK). Putem discuta si despre alte chestii tehnice la care eu nu ma pricep, dar sunt sigur ca voi avea un coleg care sa va lamureasca daca eu nu ma descurc.

Despre Do It Yourself (un proiect dezvoltat peste 60% in Romania) va invit sa aflati mai multe din spotul tv de mai jos dar si din articolul aparut in The Telegraph unde DIY a fost cotat cu 5 stele.

Si daca nici asta nu va convinge cat de misto e sa lucrezi in aceasta companie, atunci va astept sa discutam si mai multe face to face, Vineri (cu colegii mei) sau Sambata (si cu mine) la Angajatori de Top.

4 comments

  1. In fiecare zi. De asemenea cand ma intalnesc cu Vlad Stan, Andrei Rosca, Marius Ghenea lasa intodeauna o amprenta puternica asupra creierului meu.

    Asa ca din punctul tau de vedere daca ma uit cum eram acum 8 luni si cum sunt acum probabil ca elementele „perturbatoare” din jur mi-au sters creierul. Uni o numesc evolutie.

  2. aaaaaaaaaaaaaa…..acuma regret ca nu am sa vin si eu, daca stiam veneam numai pentru asta 🙂

Comments are closed.