Webinar InCampus: programul esential de lansare si accelerare a propriei afaceri de la 0 la 1 milion

Posted by

vlad_stan_business_design_academy Daca esti indragostit de anteprenoriat si vrei sa inveti mai multe si sa iti dezvolti afacerea te invit joi pe 19 ianuarie la ora 19:00 la un webinar gratuit in care o sa va fie explicat pe larg ce inseamna acest program si cum poti ajuge cu afacerea ta de la 0 la 1 milion de euro. Webinarul va fi sustinut de Vlad Stan.

Pentru ca mai multi dintre voi nu ati ajuns inca la o intalnire in care sa aflati mai multe despre programul esential de lansare si accelerare a propriei afaceri de la 0 la 1 milion, am decis sa facem un webinar in care sa explic in detaliu ce inseamna sa participi la acest program, care incepe in aprilie 2012.
Webinarul este gratuit si este saptamana viitoare pe data de 19 ianuarie de la ora 19 la 20. Nu ai nevoie sa mergi intr-o locatie anume, poti participa de acasa, cu un calculator conectat la internet si cu o pereche de casti cu microfon.

Eu in mod sigur am de gand sa particip, oricum singurul motiv pentru care nu urmez inca scoala lui este ca nu am avut banii necesari de inscriere, in rest termenii propusi pentru aceasta scoala eram foarte acceptabili si sper ca sa ajung in urmatoarea generatie de „scolarei”.

Inscrierea pentru webinar o puteti face aici.