Webstock 2011 – Prahova vs Brasov

Posted by

Unul dintre cei cu care am discutat la Webstock a fost Manuel Cheta cu care ma stiu de cand am participat la un blogmeet de al lor, si cum el incearca sa faca acolo cam ce incercam si noi sa facem la Ploiesti si cum avem nevoie sa invatam unu de la altul am fost mai mult decat incantat sa facem din nou schim de idei.

In primul rand ne-a laudat pentru ce reusim sa facem noi in Prahova, eu i-am zis ca nu sunt multumit de loc si ca el face mult mai multe. Fiecare find oarecum impresionat de ce a facut celalalt si nemultumit de ce a reusit el. Eu i-am spus ca ei au reusit Transalpina, si comparativ cu asta toate proiectele noastre de peste an sunt egale cu zero.

Inca o data mi s-a confirmat ca din afara lucrurile se fac foarte bine, sau cel putin unora.

Din pacate am aflat ca nu mai au nici ei o sala si ca fara sala, la o bere, lucurile nu merg deloc bine, eu in continuare caut o sala. La ultimul blogmeet mi-am dat seama ca uni chiar au nevoie de informatie, si am gasit o idee care sa suplineasca intr-un fel lipsa salii, dar o sa vad exact cum si ce pot face in directia asta.

Oricum pentru ca Brasovul este aproape poate ne gandim sa facem proiecte imprenuna, nu stiu acum ce anume, cand si cum, dar ne vin noua ideile pe parcurs.

In plus am vazut o imbratisare foarte calduroasa intre un blogger de Brasov si unul de Ploiesti :))

Nu am apucat sa termin articolul ca mi-a venit deja o idee, Bogdan vrea sa faca o sesiune de biliard, eu am venit cu ideea sa facem una Brasov vs Prahova 🙂

4 comments

  1. Intr-un week-end ar fi perfecta aceasta provocare. Ar trebui sa facem si un blog/tweet meet comun Brasov-Prahova.

Comments are closed.