World Draught Masters 2010

Posted by

Vineri are loc o competite mai putin obisnuita pentru consumatorii de bere, World Draught Masters. Nu e despre cum poti bea berea, ci despre cum iti este servita. Si, conform unui cod vechi de 600 de ani ce implica noua pasi destul de pretentiosi, Stella Artois te invita la aceasta competitie, faza nationala, castigatorul calificandu-se pentru competitia la nivel mondial. Arta de a turna berea si cei 9 pasi ai sai este o competitie organizata de 14 ani in Bucuresti.

De ce ma duc eu acolo, care beau bere de cateva ori pe an? Pentru ca este vorba de Stella Artois si nu de alta firma de bere. Pentru ca mi-a ramas in cap o intamplare petrecuta cu vreo 8-9 ani in urma cand au infiintat clubul Stella Artois. Frate-miu (stiti voi, prietenul ala al meu din copilarie) s-a inscris si el in club pentru ca ii placea marca respectiva. Practic inscrierea in club era de fapt completarea unui formular pe internet care se facea in cateva minute. Cand au schimbat sigla, s-a trezit cu ei la usa: – Aici locuieste cutarescu? – Da. – Ei bine avem un bax de bere pentru el. L-au lasat si au plecat. Pe vremea aceea nu exista social media in Romania, dar existau alte metode de a surprinde placut un consumator.

Un al doilea motiv pentru care ma duc acolo este reclama de mai jos care merita toti banii. Si nu e singura reclama bine facuta de la Stella Artois:

Comments are closed.