WPMU AdSense-BestAd sharing revenues plugin

Posted by

Zilele astea am lucrat la inbunatatirea vechiului plugin de AdSense sharing revenues. Data trecuta reusisem sa il fac sa afiseze mai mult de o reclama (max 3) pe blog cu acelasi pub-id. De data asta am reusit ca in locul reclamei mele AdSense sa bage reclama de la BestAd. Mai mult chiar, mi-am dat seama ca pluginul poate suporta mult mai multe sisteme de reclama simultan.

Cu alte cuvinte in 80% din timp se afiseaza reclama userului iar in partea cealalta de 20% poti afisa reclame BestAd, AdBrite, Bidvertiser, and more…  bineinteles daca formatul reclamei suporta anumiti parametrii comuni cu reclamele adsense. De exemplu codurile culorilor sau dimensiunile bannerelor.

O sa repun spre download vechiul plugin in curand pentru cei interesati sa aiba doar AdSense sharing revenues. Cel nou nu vad rostul pentru ca e personalizat pentru BestAd. Cred ca daca mi-as bate si mai mult capul, nu ar fi enorm de complicat sa suporte si in partea userului cateva retele de afiliere mai cunoscute, dar asta alta data.