Zilele Carierei la Ploiesti Shopping City

Posted by

JCI este o organizatie non-profit multinationala, adresata celor cu varste intre 18 si 40 de ani.

Filiera JCI Prahova a Federatiei JCI Romania, impreuna cu Ploiesti Shopping City, va asteapta, incepand de vineri 17 octombrie, pana duminica 19 octombrie, la Zilele Carierei!

Fiind in Ploiesti, bineinteles ca prezente vor fi unele din cele mai mari companii angajatoare din judetul Prahova, si anume: Yazaki, Decathlon, P&G Urlati, Cameron, Manpower, Webhelp-Ploiesti, PentruCariera.ro, Generali Asigurari, Atelierele Ilbah, Agentia Professional.

Oricine trece pe acolo poate beneficia gratuit si de sesiuni de consiliere in cariera cu ajutorul specialistilor in dezvoltare profesionala. Sper totusi ca cei de la PentruCariera.ro sa nu-mi spuna ca mi-am ales domeniul gresit.

Vineri se incepe dis-de-dimineata, incepand cu ora 10, ONG-uri prahovene recruteaza voluntari. Daca esti nehotarat, nu e graba, ai de unde alege, organizatiile prezente sunt urmatoarele: Asociatia Tinerii Voluntari, Asociatia pentru Initiativa si Dezvoltare Continua, Fundatia Comunitara Prahova, Asociatia pentru Educatie Non-formala, Organizatia Studentilor din Universitatea Petrom-Gaze din Ploiesti, Asociatia 4Young, Asociatia Spirala Cunoasterii si cei de la Sigur.info. Pana la ora 21, cand se inchide, sa tot avem timp de gandire, sau poate ca ne momeste vreo asociatie inainte sa ne hotaram noi.

Sambata si duminica sunt zile dedicate marilor companii angajatoare, tot ce trebuie sa ai la tine sunt intrebarile pe care le ai in legatura cu cariera ta, dilemele pe care le ai legate de companii si un CV, sau poate doua (sau cate poti cara, nu strica niciodata).

JCI Prahova ne-au adus de-a lungul timpului multe proiecte bune, printre care si Clubul de Public Speaking, la care poate participa oricine, de fiecare data. Zilele Carierei este un proiect care promite multe si de care mai mult ca sigur nu vom fi dezamagiti.