Parcam cu talent, bai nene

Posted by

Astazi am stat putin la fereastra. Imi asteptam sotia de la munca si vroiam sa ma distrez cand o sa trebuiasca sa parcheze. Pana la ea au fost 2, care nu erau incepatori dar aveau mult mai mult talent in arta parcarii unei masini si multe ore la scoala de bizoni.

Primul avea un ford, destul de noua masina. El, dupa cum era imbracat si dupa fata, era omul de la tara, care probabil are 20 de metri arabili in fata curtii si nu conteaza unde parcheaza masina. Asa ca a venit, desi pana in intrarea blocului meu era loc sa bagi 2 masini, el a parcat-o exact in dreptul intrarii in bloc si la jumatate de metru de gard. Orice masina venea, abia abia trecea printre masinile de pe partea cealalta si dobitoc. Cand a venit o camioneta, ia luat 5 minute sa treaca la milimetru de oglinda geniului.

Am vrut sa ii spun ca daca vine nevasta-mea care are carnet de 2 saptamani, poate sa isi ia adio de la oglinda de pe stanga si de la cea de pe dreapta ca m-as fi enervat si i-as fi zburat eu cu un picior si oglina celalalta. Oricum a plecat, am lasat taranul sa se duca. Nu trece 5 minute si vine alt destept, care fiind fost locuitor in cartier, stie ca tre sa o puna langa gard, dar care a parcat pe ambele locuri de parcare, ca ce mama masii, daca mai vine cineva de ce sa aiba loc sa bage masina cand poate ocupa el doua locuri.

In comparatie cu ei, sotia mea a parcat de nota 10. E drept cu roata din spate jumatate pe bordura dar mult mai bine decat geniile dinaintea ei.