Eureka – Sezonul 5

Posted by

 Trebuie sa recunosc ca sezonul acesta a inceput in forta, cel putin primul episod ne-a tinut pe mine si pe Dana cu sufletul la gura, iar la final, totul a luat o intorsatura total neasteptata. Tot ce am putut sa spunem a fost ‘Whatttt…” si sa ne uitam unul la celalalt.

Si cel de-al doilea episod a fost interesant, asa ca sezonul acesta promite sa fie unul foarte bun pentru acest serial de televiziune. Nu stiu ce nota sa ii dau, sincer, pentru ca nu stiu daca sa-l compar cu filmele pe care le vad in general sau cu filmele SF.

Daca iti plac filmele SF, atunci cu siguranta e un film bun, dar daca esti fan S.G. Atlantis, e destul de greu sa egaleze performantele actoricesti si actiunea din Atlantis. Asa ca o sa ii dau nota 8 spre 9. E bun, imi place, dar nu e best ever, in categoria aceasta intrand destul de putine filme, in cazul meu.

Va invit sa-l vedeti si sa va delectati cu noile aventuri ale lui Carter, alaturi de geniile nebunatice care fac numai prostii.

One comment

  1. Eureka a fost un serial pe care l-am urmarit sezon de sezon. Trebuie sa te anunt ca acesta este ultimul sezon din pacate. Dar da, actiunea a inceput in forta si nu ma asteptam nici eu la asa ceva!

Comments are closed.