Lupta anti-spam

Posted by

Alo… blogaru… sa-ti zic eu care e shpilu cu spamul asta de se tot bat astia marii pe jurnalele alea ale lor online.

E simplu bai nene, e unu, razboinicu lumini sau cam asa ceva, unu, Zoso, care se lupta cu spamerii domnule. Si asta de ii zice zoso e un… , dasta, imi scapa cum ii zice, dasta care scrie pe un site si e smeker. Un father de ceva, si copilasi lui, toti il apara. Si razboinicu asta, se bate, normal ca se bate. Cu cine se bate? Cu spameri bai tata. E smeker de smeker omu, sa moara ce am mai scump daca te mint.

Si asta are un prieten, unu sus pus, nu, nu parlamentar, unu Orlando. Asta nu e smeker, asta e baiat dala educat cu carte, asta nu se cearta, ca nu are timp el de cearta, asta face lucruri smerekere, cu „situri” , cu publicitati si cu alte chesti daste desptepte.

Asta de ti-am zis mai sus Zoso, se ia de spameri, care sunt si si ei smekeri, si se fac care pe care in „globuri” si chesti dastea smekere. Aia se iau si aia de el, ca sunt baietei de cartier asa valabil ca noi, si nu suporta sa fie criticati.

Mai sunt si aia de scriu la ziare sau apar pe la tv, aia nu sunt „globeri” dar au jurnal dasta de smeker, aia se cearta si aia cu razboinicul asta al luminii, dar aia e alta poveste, bem altadata si-ti povestesc si de aia.

Acum sa revenim la jmekerii aia cu spamul, aia fura, dar nu fura fratioare ca noi, aia fura cu cap , fratioare, asculta tu la mine aicea ca tre sa mirosim spilul si sa facem si noi lafel. Aia se cunoaste bine cu unu Gogu, inca nu am alfat unde locuieste asta, dar cica il fac in sange, il smekereste si le da Gogu asta trafic si de toate alea, le da si bani cica, dar Gogu asta e smeker de smker si din cand in cand il mai arde pe cate unu, nu-i arde pe toti ca nu poate, ci cate unu pe rand asa.

Cica ca sa iasa treba bine, tre sa pui niste etichete (taguri), cat mai multe pentru toate alea. Eu am luat frate etichete si am lipit si pe masini si prin lift, dar nu cred ca o trecut Gogu sa le vada ca nu so simtit nimic. Alta tre sa fie smekeria.

Mai e un skerer dasta, unu Bobby, asta nu are treaba cu razboiul dintre spameri, asta e de sus de la partid, e sef de organizatie sau ceva de genu, lucreaza sus bai nene, dar e in partidul de opozitie a lu Gogu, deci iti dai seama ca stie toate smekeriile lu Gogu. Asta are armata lui, dar ata face bani fara sa fure, cica munceste fratioare, dar ce noi vrem sa muncim? Da ca sa putem fura si noi de o paine pentu copilasi nostri tre sa lupam si noi contra spamerilor astia mari, ca daca ii dam jos, poate ne pica si noua o bucata din painea lor.

Asa ca frate, da sfoara in tara, sa terminam cu spamerii astia mari, ca e criza si ne mai tre si noua o paine, ca prea se dau baieti de cartier cand defapt nu-s si le putem da babardeala.

P.S. Orice asemanare cu persoane reale cum ar fi Zoso, Orlando, Bobby sau altii este pur intamplatoare.

2 comments

  1. teai dus in jos rau nene…. pacat…. nici acuma nu scrii nimic, dar macar inainte aveai forma ta, originala…

Comments are closed.