Mobile Conference, 16-17 mai, Bucuresti

Posted by

mobile_conference_2013 Pentru mine, Mobile Conference are o semnificatie aparte, fiind unul dintre momentele importante din viata mea, dar si a acestui blog. Pentru mine, este una din cele mai importante conferinte de peste an si la care nu lipsesc niciodata. Mai ales ca acum a evoluat si a adus noi evenimente sub aceeasi umbrela.

Anul acesta include conferinte cu studii de caz si solutii aplicate, seminarii intensive, o gala de premiere a celor mai bune campanii si aplicatii si o intalnire a dezvoltatorilor.

Cinci motive pentru care sa participi la Mobile Conference:

  • Vei invata cum sa dezvolti strategii eficiente in mediul mobil.
  • Vei afla cele mai bune tactici pentru optimizarea site-ului in spatiul mobil.
  • Vei sti care sunt cele mai potrivite platforme pentru a targeta audienta.
  • Vei invata cum sa utilizezi instrumentele de analytics pentru monitorizarea performantei campaniilor.
  • Vei descoperi cele mai bune studii de caz din mediul mobil.

Daca mai adaugam si faptul ca printre invitati sunt nume recunoscute international, precum Rob Thurner, nu vad niciun motiv pentru a rata aceasta conferinta. As spune ca ne vedem acolo, dar problemele mele de sanatate s-ar putea sa-mi strice planurile.

6 comments

  1. Nu ma duc eu asa usor la doctor. In plus nu-s racit. Mi-a pus nevasta otrava-n mancare si de aia probabil mi-a fost rau. Mai repede m-as duce la un laborator cu salamul mancat sambata sa vad ce naiba a avut in el.

  2. Sunt 90% ok dar nu pot sa vin. Sunt pe apa pana maine ca sa imi ia sange, ca cica nici papa cu 12 ore inainte, asa ca tocmai am servit ultima masa. (pana maine dupa 10-11)

Comments are closed.