Primul post de pe Chromebook

Posted by

Se pare ca merge super bine, cel putin mie imi place cum se misca. Deocamdata nu stiu prea multe despre el, mai ales ca nu am folosit chrome nici macar ca browser pana acuma dar pare interesant. Zilele urmatoare urmeaza sa vad ce si cum stie sa faca.

Inca nu am inteles daca trackpad-ul are sau nu butoane, pare sa aiba doua sau poate doar mi se pare mie, noroc cu tutorialul de m-am prins cum e treaba cu scrool-ul.

Mouseul Microsoft Touch a mers din prima secunda pe el, mai repede chiar decat pe sistemele de operare cu Windows. L-a vazut fara probleme, merge perfect.

De asemenea parca scrisul unui articol e mult mai facil decat pe nebunia mea mica, dar nu stiu de ce in ultima perioada firefoxul a mers tot mai prost (varianta de linux) de parca cei de la google ar face ceva in mod voit sa-l „faulteze”. Adica merg foarte greu javascripturile care creeaza o buna functionare la G+ sau Google calendar.

Revin in curand cu detalii, o sa fie si un filmulet cu unboxing-ul laptopului pe DigiPedia.ro, multumesc inca odata celor de la QuickMobile.ro pentru premiu si va tin la curent cu evolutia lui.

Aaaa… si nu am spus ce nu-mi place la el…. tine bateria 8 ore, dar asta inseamna sa platesti totul in pret, in cele „opt” kg pe care le are laptopul. E mic, subtirel, dar in comparatie cu cele 600g de la Vaio, bateria aia are un pret in greutatea lui.

6 comments

  1. Cred ca pentru un blogger e intrumentul ideal, ma rog nu prea cred ca are diacricice, cred ca mai aveau putin si-l lasau fara tastatura.

  2. daca vrei 8 ore de autonomie ia ori un lappie cu baterie extinsa ori o tableta competenta. eu am un acer aspire 3820tg (i5, 4gb, 1,8kg) care tine pana la 8 ore si chair tine (cu wifi oprit, ativitati f light ca citit carti). te poti baza pe 4 ore de lucru efectiv. parca nu mi se mai pare justificat sa car dupa mine un laptop de 1,8. am tableta. 🙂

Comments are closed.