E ușor să faci bine, e mai greu să găsești pe alții să facă și ei la fel #LeapsaBinelui

Posted by

Începând de acum 2 zile de când s-a dat drumul la campanie, fac parte dintre cei 100 de ambasadori #LeapșaBinelui, urmând ca de la cei 100 de ambasadori binele să meargă mai departe iar în final să existe un impact cât mai mare pentru comunitate. O idee faină pe care o tot aud de ceva vreme și care în sfârșit prinde viață.

Provocarea de a face o faptă bună nu mi s-a părut grea, însă ceea ce mi s-a părut cu adevărat provocator a fost această leapșă pentru că nu e ușor să găsești oameni cărora să le dai mai departe misiunea de a face și ei la rândul lor o faptă bună.

Și primul gând a fost să împărtășesc asta cu blogosfera, pentru că mi-a adus aminte de vremurile când făceam tot felul de jocuri de tip leapșă și ne dădeam provocări unul celuilalt și preluam de la unii și trimiteam mai departe la alții. Vremuri frumoase, trebuie să recunosc că am devenit puțin nostalgic, dar cui să dăm leapșa asta a binelui în ziua de azi, când bloggeri în Prahova aproape că nu mai există iar vloggerii din comunitatea mea nu-i cunosc aproape deloc și dacă cunosc câțiva fac și ei parte deja din proiect fiind parte importantă din comunitatea faină a oamenilor din Ploiești sau din Prahova.

Așa că am stat, m-am gândit bine pe cine pot eu să provoc și mi-am adus aminte că mai sunt câțiva oameni faini care deși nu-și mai fac veacul prin Prahova au încă bloguri și ar putea să fie încântați de provocarea mea, așa că prima pe lista mea de bloggeri pe care îi provoc să facă fapte bune e Livia Iusan, apoi am zis să merg cumva și mai departe cu provocările mele și pentru că e om fain și sigur o să accepte provocarea mea merg cu ea către Cristian China Birta și ultimul dar nu cel din urmă, deși face știu că deja face foarte multe fapte bune pentru comunitatea locală Victor Preda.

La final vă las și cu una din faptele bune pe care le-am făcut zilele astea. Au fost mai multe dar vă spun sincer că mie nu-mi place să le expun public așa că nu am să vă zic de celelalte aici pe blog sau în alt spațiu social media cu excepția clipului de mai jos: