Haideti sa donam impreuna cate o paine

Posted by

Pe scurt, cei de la Maguay au o campanie sociala foarte misto prin care, pentru fiecare like obtinut pe pagina lor de facebook pana la sfarsitul lunii, vor dona o paine unui azil sau case de copii. Initiativa este cat se poate de laudabila si merita sustinuta. De aceea, o sa va rog sa scrieti pe blogurile voastre despre ea.

O paine pentru un like

In plus, inchipuiti-va ca daca la un concurs pentru mai stiu eu ce telefon/gadget scoateti 200-300 de like-uri, ce inseamna aceste like-uri transformate in 200-300 de paini. Te-ai gandit ca tu cu ajutorul prietenilor tai poti face rost de 300 de like-uri care sa hraneasca 10 persoane timp de o luna de zile? 10 paini x 30 de zile = 300 de paini.

Apoi, va promit eu ca, daca iese bine campania asta, vor lansa o noua serie de laptopuri romanesti personalizate care vor avea pe ele alt simbol romanesc si anume spicul de grau. Probabil nu va arata chiar ca in poza mea, dar cred ca modul in care pot lega aceasta campanie de o noua serie de laptopuri cu simboluri romanesti este evident. Va dati seama ca nici ei nu stiu ca vor lansa o asemenea editie, dar mie, unul, imi place atat de tare ideea, incat mi-e greu sa cred ca nu o vor prelua.

Comments are closed.