Locul 390 in ZeTweety

Posted by

Acum cateva zile am aflat de un nou clasament ZeList, un clasament al conturilor de twitter. Bineintels ca m-am uitat dupa conutl meu am vazu eu mare scris acolo un 48 si am decis eu ca aia trebuie sa fie pozitia mea in clasamentul respectiv. M-am mai si laudat pe twitter cu pozitia mea.

In realitate sunt pe locul 390 defapt. Dupa ce m-am uitat mai atent m-am regasit pe liste. Inca nu-mi dau seama pe ce se bazeaza clasamentul, sper ca nu doar pe numarul de urmaritori, dar locul obtinut zic eu e unu destul de bun.

Se pare ca nu am apucat sa public articolul si sunt pe 391, oricum tot pe acolo. Macar contul de twitter sa fie in primele 500 din .ro daca blogul s-a dus pe la 800.

2 comments

  1. ZeTweety are 3 clasamente diferite: unul dupa numarul de followers, altul dupa cati ai la following si unul saptamanal dupa numarul de tweet-uri. 391 este pozitia ta dupa numarul de tweet-uri.

  2. Am vazut si eu dupa aia, dar nu am stat sa caut pe ce loc sunt si pe celelalte doua clasamente. Ma dau mare doar cu asta acum. 🙂

Comments are closed.