1and1 Road Show – Live Blogging

Posted by

Astazi am ocazia sa ascult doi dintre mai marii companiei la care lucrez in cadrul conferintei 1and1 Road Show: Oliver Mauss  (CPO) si Henning Kettler (CTO)

In prima prezentare Oliver Mauss ne vorbeste despre extinderea companiei in alte tari printre care Polonia si Canada apoi despre marimea companiei.
Nr 1 in lume pe Hosting si numarul 3 in lume ca numar de servere dupa Google si Intel.

Prezentarea o gasiti aici ca .pdf: Fiscal 2009 & Outlook 2010

Apoi a urmat prezentarea nr 2 tinuta de Henning Kettler unde ne arata deviceurile interesante care urmeaza sa fie lansate in Germania. Un device destul de interesant multiphone, desi nu a vorbit inca indeajuns de mult despre el incat sa-mi dau seama daca poate fi si telecomanda tv, daca stie si gsm sau de ce e totusi „multi”. De asemenea am aflat de lansarea unui Smart Pad (un iPad marca 1and1) care va avea loc in luna Iulie 2010. Aflu si ca avem sau urmeaza sa avem un telefon marca 1and1 , chiar daca este bazat pe un model de LG cu Android. Legat de telefonul 1and1 si de SmartPad-ul deja am o idee interesanta pe care sper sa o pot pune si in practica.

1and1 RoadTrip Conference

Prezentarea 3 – Dupa pauza urmeaza Oliver Mauss cu prezentarea despre Hosting Business.

Trei lucruri importante pentru o companie mica sau medie: publicarea imformatiilor (siteul si aplicatiile), advertisingul si solutiile de e-business.

1and1 office o alternativa interesanta la google docs, trebuie neaparat sa o testez.

Numarul 1 in Germania, numarul 4 in USA, numarul 2 in Spania, si alte date interesante despre companie.

Si 4. Prezentarea de final incepe intr-o maniera foarte funny despre b2c Cloud si Henning Kettler reuseste sa creeze o atmosfera foarte placuta.

La final avem si planurile de dezvoltare pentru Romania, si dupa cum arata de bine nu pot decat sa va recomand cu incredere 1and1-Cariere.

Concluzii: Avem jucarii interesante in 1and1, eu stiam de o parte din ele de mai demult de cand am fost la sediul din Germania, am vorbit deja sa vedem cum reusim sa le aducem si la sediu din Romania, pentru testare, review, etc. Deci cu putin noroc vom putea tine in mana in curand un 1and1 mobile phone, un 1and1 Smart Pad sau mai ales jucaria care mi sa parut extraordinara in Germania, un fel de BoxTv (daca imi aduc eu bine aminte) care avea si net, si conectare wireless si conectare cu imprimanta si tv bineinteles si un storage de documente, un fel de Inteligent Home intr-o cutie mica si cu design atractiv.

Prezentarile au fost interesante, mi-am notat cateva idei pe care probabil o sa le dezvolt in curand, de asemenea ma interesez luni daca e vreuna din prezentari publica sa o pun pe blog.

2 comments

  1. prima man, au zis ca e publica si ca o gasesti pe siteul united internet

Comments are closed.