2 din Carrefour

Posted by

Prima, era o gagica blonda, m-am uitat in ochii ei si m-am pierdut… nu… nu m-am pierdut din cauza frumusetii cum ma pierd de obicei si din cauza ca era un vid absolut. As fi facut pariu cu oricine ca nu are IQ mai mare de 40. Cand sa intors cu spatele mi sa confirmat filigul despre prostie. Avea un maieutz dala care iti lasa spatele gol, Dar spatele ei nu era deloc gol, se reflecta un sutien rosu, modelul lui mamaie, de toata frumusetea. Am vrut sa fac poza, m-am abtinut, am vrut iar… pana la urma mi-am vazut de treaba.

A doua la carne, o gagicutza destul de simpatica era aplecata peste mezeluri avea o rochita mult prea scurta. Vorbeam la telefon cu un amic, i-am zis ca am o treaba urgenta, am pornit camera si am crezut ca am facut poza, dar poza nicaieri. Sa inebunesc de oftica. Oricum fata arata mai mult decat ar fi trebuit sa arate si cred ca nu avea nici chilotei pe ea. Nu era nevoie de nici un pic de imaginatie ca sa vezi mai mutl.

Am fost foarte ofticat ca nu mi-a iesit poza, desi aveam impresia ca am facut, dar cred ca nu am apasat destul pe buton, in graba de a nu rata asemenea fotografie.