2009 s-ar putea sa fie un an chiar interesant

Posted by

Cum spuneam si in alte articole, nu sunt singur, suntem mai multi care lucram la viitorul acestei planete, la un nivel mai mic sau mai mare. Sunt anuntate multe chesti pentru 2009 si daca lucrurile vor fi on time, vom vedea primele schimbari ale lumii noastre.

Ceea ce e clar, suntem multi care ne uitam la viitor, la viitorul omeniiri si spunem ca trebuie un redesign total pentru a reusi sa facem ceva cum trebuie.

Uni proiecteaza orase, altii mijloace de transport in comun ultra rapide sau masini pe baza de carburanti nepoluanti. Se pare ca oricum ar fi, lucrurile trebuie sa se schimbe, si probabil criza financiara e ultima zbatere a unui sistem invechit si cu multe lagune de functionare. Oricum schimbarile nu se vor petrece peste noapte dar cred ca totusi se vor face destul de rapid.

Eu inca ezit in a porni la drum in aceasta directie, mi-e teama, stiu ca e greu, si e ca e o lupta grea. As vrea sa construiesc multe dar nu am destula incredere in mine. Probabil inceputul e greu, lafel ca si succesul. Probabil ca sunt speriat si de un eventual esec.

In discutile cu oamenii am gasit multi dispusi sa ajute, multi care spera intr-un viitor mai bine, multi care simt ca si mine schimbarea si ca lucrurile acestea chiar trebuiesc facute.

Si totusi nu am curaj sa incep. Nu acum.