464 de twitteristi care merita urmariti

Posted by

Cum spuneam si mai zilele trecute, merita sa dati follow tuturor celor care s-au implicat chiar si cu un singur tweet in evenimentul avut de curand, adica la Webstock 2010.

Sunt clar oameni care vor sa spuna ceva si care se implica in onlineul romanesc. Uni mai putini alti mai multi.

Lista o gasiti aici: http://www.nanotel.ro/twittereffect/twitteristi_webstock10.php

De asemenea va recomand pe cineva deosebit care e si in lista @AlexNegrea (daca nu va dati seama de ce: pentru ca a spus intr-un tweet ce incerc eu sa spun eu cu articolul asta si nu reusesc) si pe cineva care desi s-a implicat nu e in lista @BogdiP dar na trebuie sa fie si el multumit cumva ca nu l-am uitat (mai ales ca datorita lui am descoperit ca lipsesc 125 de twitt-uri).

P.S. Deja am dat follow primilor 45 eu, bineinteles ca o mare parte din ei deja ii urmaream de multa vreme.

7 comments

  1. multumesc si ma bucur ca un astfel de eveniment ne ajuta sa descoperim oameni deosebiti..ca tine

  2. Multam de aprecieri dar crede-ma ionut nu-s cu nimic deosebit, mai repede m-as situa la capitolul ratati, mai ales la modul in care maltratez de multe ori limba romana.

  3. Explica undeva intr-un articol de acum cateva zile si cum e facuta lista si de unde sunt luate datele.

    Probabil ca nu apari ca nu ai dat nici un tweet intre 8 dim si 24.00 in ziua evenimentului sau daca ai dat nu la luat twittrwall-ul.

  4. Nu, a twitter mai da rateuri, si nu au putut colecta cei de la twitterwall toate datele, iar eu le-am colectat in mare parte automat datele de pe wall, asa ca degeaba imi arata cativa sau demonstreaza ca au mai multe mesaje decat cele care apar ca nu stau sa procesez cele 464 de conturi manual sa vad cu virgula daca sunt 2469 de twiit-uri sau sunt 3000.

    Am de gand sa inbunatatesc foarte mult sistemul pe parcurs si probabil vor fi eliminate cat mai multe din aceste erori pe parcurs.

Comments are closed.