5 motive pentru care sa ma adaugi la tine in blogroll

Posted by

Pentru ca au fost ceva discutii legate de asta atat cu cativa pe messenger dupa ce am obtinut pr4 dar si pe la blogmeet am decis sa scriu un articol care sa va convinga sa ma adaugati in blogroll-urile voastre. Si nu, eu nu o sa va adaug prea usor la mine in blogroll dar astea probabil o sa le explic in alt articol daca e cineva care nu a citit articolul cu a-list de la inceputul anului.

Deci motivele pentru care m-ati putea adauga la voi in blogroll si face fericit sunt:

1. Va place blogul, ganditit la fel. Daca va simtiti oarecum apropiat ca mod de gandire cu ideile citite pe blog, atunci e destul de normal sa ma ai in blogroll pentru ca cititori tai sa vada ca si altii gandesc lafel ca tine.

2. Articolele de aici ti-au fost de folos. In special cele tehnice, te-au ajutat s-a strici ceva prin calculator sau prin blogul tau, sau dupa ce te-am sfatuit bine ai ramas fara contul de facebook, atunci da, e un motiv intemeiat sa ma pui in blogroll.

3. Sustii ideile mele. Chiar daca ideile tale sunt cu totul altele, poate esti foarte implicat in alte directii decat cele pe care le are blogul meu, dar vrei sa ma promovezi, consideri ca ceea ce am eu de spus aduce ceva valoare. Ei bine atunci poti face aceasta promovare si prin linkul catre blog de la tine de pe site.

4. Ma citesti zilnic. Daca ma citesti zilnic sigur macar odata in viata unu din articolele mele ti-au dat idei pentru un nou articol. De vreme ce sunt o sursa buna de informare pentru tine si blogul tau probabil iarasi merit un link in blogroll.

5. Daca esti hater. Acum serios, ati mai vazut voi pe cinev sa isi iubeasca hatteri? Deci Te apuci frumos si ma adaugi la lista celor pe care ii urasti, si cum urasti pe toata lumea blogroll-ul tau e instrumentul ideal pentru a ii arata cu degetul. Schimbi titlu din blogroll in loosers sau idioti si e totul perfect.

One comment

Comments are closed.