9 ani de blogging

Posted by

Intrebasem in urma cu cateva zile pe facebook daca are idee cineva de ce este importanta data de 10 mai pentru mine si nimeni nu a stiut sa-mi raspunda. Ei bine, desi in general lucrurile cele mai importante din viata mea sunt strict legate de 23, de data aceasta nu am dat mare atentie blogului si prima postare s-a petrecut pe 10 mai 2007. De fapt, cand am inceput sa scriu pe blog, am inceput din cu totul alte motive si nu mi-am imaginat vreodata cat de mare sau de important ar putea ajunge la un moment dat.

In ultima perioada, fiind foarte ocupat cu alte treburi antreprenoriale, am renuntat sa mai scriu in fiecare zi, devenise un efort prea mare, iar recompensa mult prea mica. Chiar si asa, continui sa postez destul de des si sper ca la un moment dat programul meu sa imi permita sa scriu din nou in fiecare zi.

Nu am obiective mari legate de blog, cumva as zice ca momentul de glorie al blogului a fost undeva prin 2010-2011 (daca nu ma insel) si oarecum cred ca niciodata nu voi mai putea ajunge cu blogul in zona aceea, chiar daca au fost niste momente extraordinar de frumoase. As putea spune ca blogul s-a maturizat odata cu mine si astfel, atat subiectele abordate, cat si atitudinea in comunicare s-au maturizat si ele. Comunicarea e mult mai serioasa si se face cu mare atentie.

Nu am sa ma lungesc prea mult, sunt destul de obosit dupa o zi frumoasa, dar grea, nu am mai apucat nici macar sa va anunt despre Business Meetup #1. Uitandu-ma in urma, acum un an imi propuneam sa mut articolele de pe Haotik.ro aici, ceea ce s-a si intamplat, de asemenea la vremea respectiva nu aveam inca idee ce avea sa urmeze, desi incepeau cumva sa se preconizeze anumite lucruri.

Cred ca o sa fie interesant la anul, cand voi putea sarbatori 10 ani de blogging, desi pana atunci sunt sigur ca se pot intampla multe. Ramane de vazut insa ce anume ne rezerva viitorul.

7 comments

  1. Și eu fac în toamnă pe 4 octombrie, 9 ani de blogging. Doar că ai mei au fost cu peripeții, cu lăsat și revenit.. cu pierdut arhive, însă ține cont wordpress.com de ce activitate am eu, sau de când mi-am început-o pe folosind platforma WordPress. Că site-uri, făceam cu mult înainte. Oricum, mulți înainte.. și mult mai productivi.

    1. Multi inainte si tie. Am avut si eu peripeti am piedut o luna dar am recuperat-o dupa aceea in 4 zile, un efort care a meritat.

Comments are closed.