Prahova Blog Meet 2016 (ed. 5)

Posted by

A venit timpul sa anunt si intalnirea de luna aceasta a bloggerilor prahoveni, o intalnire la care sunt invitati toti cei care au un blog sau sunt interesati de arta de a scrie cuvinte frumoase. Asadar, Prahova Blog Meet 2016 ed. 5 se intampla sambata 28 mai, incepand cu ora 13:00, intr-o locatie cu nume interesant, unica in Romania, dedicata educatiei si formarii tinerilor. Este vorba despre „Gândești?„. Mai ramane de precizat ca aceasta editie se desfasoara cu ajutorul lui Bogdan Dinu, care s-a ocupat de gasirea unei locatii atat de interesante.

Fiind deja a V-a editie, m-am gandit sa punem o pauza scurta prezentarilor si sa discutam despre ce vrem sa facem mai departe, asa ca am simplificat foarte mult formatul intalnirii. Vreau mai mult sa stau si sa ascult, sa vad ce vor bloggerii si cam cum am putea obtine acele beneficii pe care ei si le doresc. Asa ca, ganditi-va bine la obiectivele voastre, beneficiile pe care le vreti de pe urma propriului blog si, mai ales, ce puteti sa oferiti pentru acele beneficii, indiferent care ar fi ele.

 

Formatul intalnirii

13:00 – 13:20 –Primirea participantilor si networking

13:20 – 14:00 – POWER MIND: Care este directia in care vrem sa ducem blogosfera locala?

14:00 – … – Discutii libere si networking

 

Cum particip?

Desi oricine este bine primit, avand in vedere ca orice spatiu are un numar limitat de locuri, ne ajuta foarte mult sa stim din timp cine poate participa, iar asta se rezolva foarte usor, lasand un comentariu mai jos.

17 comments

    1. Tre sa discutam, ca vreau sa ma ocup personal de problema asta a ta cu blogul. :))

  1. Ca deobicei, dacă sunt prin zonă… Și probabil o să fiu, dau pe acolo și eu, dacă nu se ocupă toate locurile înainte. 🙂

Comments are closed.