De ce nu ma duc la vot duminica

Posted by

 Nu o sa ma duc la vot si stiu multi alti prieteni care nici ei nu or sa se duca si nu o sa o facem, pentru ca oricat de mult am fi contra lui Basescu (nu am auzit pe niciunul din ei sa-l iubeasca neconditionat) ii urâm si mai mult pe ceilalti. Si nu o sa le dau satisfactie, vreau sa vad in urmatoarele luni de zile si pe altii bagati la puscarie, unul dupa altul, vreau sa-l vad dupa gratii pe Geoana, pe Antonescu si pe altii. Si, stati linistiti, dupa ce toti acestia vor intra la inchisoare, astept sa vina altii, pe care ii voi vota pentru a baga la inchisoare pe Anastase, Udrea si clica de 2 lei din jurul lui Basescu. Dar pana atunci, chiar daca fac rau Romaniei, vreau sa se „omoare” intre ei, nu vreau ca unii sau altii sa aiba monopol. Poate asa mai avem o sansa sa gasim niste oameni care nu vor mai avea curaj sa fure si sa isi faca averi peste noapte si vor pune osul la treaba.

Si despre toate acestea va invit sa cititi mai jos un text de pe pagina de facebook a lui Bogdan Naumovici care spune foarte bine ce are de spus in privinta lipsei la vot de duminica.

Sa va spun de ce nu am sa ma duc la vot duminica. Poate va regasiti in rationamentul meu.

Pentru ca, daca vreau sa ii schimb pe toti, prefer sa nu aiba unii monopolul asupra tuturor institutiilor si al presei. Se intaresc, pun batista pe tambal, oameni in functii si bani in buzunar. Asa, cu doi care se cearta, nici unul nu ajunge puternic, ba mai mult, in razboiul lor arunca unii in altii cu dezvaluiri, se discrediteaza si unii si ceilalti, mai aflam si noi lucruri, iar ei pierd voturi.

Daca aveau putere absoluta doar unii, aflam vreodata de plagiatul si masteratele lui Ponta, de absentele lui Crin, de protocoalele semnate pt desfiintarea DNA, CNSAS, ANI, stenograme cu mobilizari de campanie sau, pe partea cealalta, case din Mihaileanu, vile Dante, fiice milionare, aparaturi STS folosite abuziv, etc?!

Mie,ca om care vreau sa scap de ei toti, imi convine sa existe doua tabere care sa isi dea in gat toate matrapazlacurile si coruptiile. Poate pana la toamna se prinde lumea ca n-are ce alege dintre ei si cauta o alternativa.

Si sunt 100% de acord cu ce a scris Bogdan mai sus. Voi puteti face ce vreti, sa va duceti sau nu la vot, e alegerea fiecaruia, dar eu unul nu ma duc la vot.

P.S. Daca tu crezi ca aceste articole ale mele sunt pro-basesciene sau ca sunt platite, nu comenta, inchide blogul si vezi-ti mai departe de viata ta. Oricum, probabil voi sterge comentariul.

11 comments

  1. Cand se face un referendum pentru a-i trimite pe toti la plimbare? Atunci as vota si eu ca altii „DA” cu doua maini. Pana atunci… nu mai am incredere in clasa politica actuala.

  2. Dupa ce ii baga pe astia la puscarie eu sper sa se mai faca un referendum ca sa votez atunci DA. O sa votez DA pentru demiterea lui Baesescu daca ii vad dupa gratii pe Ponta, Geoana, Crin, Udrea si aia de la mine din judet, stai ca nu mai stiu cum o cheama…. Roberta A-Nastase 🙂

  3. eu nu sunt de acord nici cu tine si nici cu „citarea” ta. in lupta asta miraculoasa a lor, cei care au in realitatea de pierdut suntem fix noi. si din motive de prea multa desteptaciune nu facem nimic.
    adica ce parghii ai tu sa modifici chestii in tara asta? (in afara de a pleca din tara, sau de a incerca sa te lupti cu birocratia, etc). din cate stiu eu votul este parghia noastra. ca pe nici unii nu i-au ales merkel sau barroso.
    ideea e ca lucrurile nu se schimba stand acasa si asteptand sa,….. ce? sa cada din cer un politician corect? cred ca suntem naivi sa credem ca va exista vreodata asa ceva!!!

  4. Pai votez sa nu pice Basescu dar cum sansele sunt mai mari daca nu ma duc la vot, am ales sa votez fara sa ma duc la vot, simplu nu? E o chestie de alegere.

    Cand a fost pace si bine si au furat cat au putut am avut noi ceva de castigat, tot noi am avut de pierdut, asa macar mai pierd si ei. Daca stiam ca sansele sunt 50/50 ma duceam sa votez asa vreau invalidat referendumul si nu ma duc la vot sperand ca nu se vor strange 9 mil de oameni care sa se duca.

  5. Daca vreti rezultate parasiti tara ,daca nu vreti sa parasiti tara nu mai fiti nist roboti , angajati un sniper si impuscati fiecare presedinte care nu se tine de promisiune, e simplu.

  6. Bogdan Naumovici are dreptate.
    Can doi se bat de obicei al treilea castiga. Al treilea cam lipseste din aceasta ecuatie asa ca, obligat, au de pierdut cei doi.Si ce mult….
    Si eu care ma gandeam sa ma duc sa votez pentru Basescu, incep sa ma razgandesc, cred ca e mai bine sa fac altceva duminica.
    Cred ca am sa ma uit la Tom si Jerry.

  7. Am fost contra lui Basescu, dar cand am vazut cine se lupta sa i ia locul, am zis ca e normal sa aleg raul mai mic, decat pe cel mare.Indiferent cine va lua scaunul, nu ne va fi mai bine, rau va merge din ce in ce in tara asta.Nu voi merge la vot.

  8. Si eu sunt de acord cu tine Dragos;Stiu ca sansele sunt minime sa ramana Basescu asa ca nu ma voi prezenta;daca ar fi avut sanse cu siguranta m as fi dus sa votez NU 🙂 Acum sa vedem ce o sa fie maine dar viitorul nu suna deloc roz:(

Comments are closed.