Vodafone Experience Store

Posted by

Ieri am avut ocazia sa particip la lansarea magazinului Vodafone Experience Store, un magazin al carui secret doream de ceva vreme sa-l descopar. Si asta datorita faptului ca am ajuns intamplator in AFI Palace cu cateva zile inainte de lansarea campaniei de rebranding „Impreuna suntem mai puternici” si era la mare secret ce lanseaza sau ce face Vodafone.

Imi aduc aminte ca s-au luat bodyguarzii de mine cand am incercat sa intru sub prelata care acoperea intrarea magazinului si pe care scria mare Vodafone va pregateste o surpriza. Intre timp, am fost la lansarea spotului „Impreuna”, am ajuns iar in AFi Palace si prelata era tot acolo, ascunzand alt secret nedescoperit inca.

Ieri am avut ocaiza sa descopar comorile ascunse in spatele acelei prelate. Un loc placut, in care te poti relaxa si in care esti inconjurat de tehnologie. Am atins pentru prima oara o „tableta” mare cat plasma mea, e vorba de Microsoft Surface, m-am jucat cu diverse telefoane, am descoperit un gadget care nu stiu ce face, o sa il vedeti in pozele de mai jos, scria Vodafone pe el, dar nu m-am prins ce era de fapt jucaria respectiva. Ne-am incercat rabdarea cu niste cuburi cu micro-jocuri, in care sa iti testezi agilitatea si indemanarea.

S-a vorbit despre investitia de 7 milioane de euro in reteaua de magazine Vodafone, s-a vorbit despre cei 600.000 de euro care s-au investit in magazinul din AFI Palace Cotroceni. S-a vorbit despre faptul ca nu exista un ROI in bani, ci mai mult in satisfactia si mai ales experienta pe care Vodafone vrea sa o ofere clientilor prin acest magazin.

La final a concertat trupa Sensor direct de pe tablete, adica de pe iPad si iPhone, dar despre muzica de pe tablete si filmul de ieri o sa va spun maine o alta poveste.

De asemenea am aflat ca exista si o

Promotie speciala de la Vodafone

Care consta intr-un discount de 100 de euro pentru cei care vor alege un abonament incepand cu Mega 11 plus optiunea de internet pe mobil de 1Gb la orice smartphone (iPhone, Samsung, Sony, LG, Motorola, Nokia Lumia, BlackBerry) precum si beneficii duble (minute, sms, internet etc.) pe o perioada de 6 luni. Oferta valabila atat pentru clienti noi, cat si pentru cei vechi. De asemenea, clientii care vor achizitiona produse din Vodafone Experience Store vor avea parte de numeroase cadouri, cum ar fi: casti bluetooth, stickuri de memorie. Oferta este valabila intre 26 si 29 iulie, deci ar fi bine sa va grabiti.