Birou de blogger, in prezent

Posted by

mobexpert Vorbeam saptamana trecuta despre cum arata biroul meu de blogger in urma cu 6 ani; astazi a venit vremea sa vi-l prezint pe cel din prezent. Un birou aflat in totala antiteza cu cel de acum 6 ani. Un birou simplu, curat, avand doar cateva obiecte pe el, as spune eu indispensabile, si cam atat.

De ce arata asa? Pentru ca de cateva luni incerc sa am o viata mult mai linistita, fara mult zgomot, sa fiu mai calm, mai fericit si evetual sa pot imparti din fericirea mea si altora. O stare de zen, care vine si din simplitate, simplitatea locului in care imi petrec majoritatea timpului.

Laptopul – instrumentul atat de indispensabil si pe care il car cu mine peste tot. Fara el, cred ca bloggingul nu ar exista, pentru ca, oricat de mult as incerca sa scriu articolele de pe tableta, si am facut-o de cateva ori, parca ceva tot nu merge.

Tableta – care tine si loc de telefon, pentru ca nu avea rost sa am si un telefon cu mine. Ma ajuta mult atunci cand nu sunt in birou, dar si la birou este foarte utila ca ma anunta prin diverse sunete atunci cand am un e-mail nou, un mesaj pe facebook sau orice alt mesaj. Cred ca la twitter nu zice nimic, tocmai mi-am dat seama de asta, dar o sa am grija sa zica dupa ce termin articolul.

Un monitor suplimentar – pentru ca e foarte util sa ai 2 ecrane atunci cand te documentezi si scrii pe blog un articol de calitate. Sau, de ce nu, sa iti numeri unicii in Analytics Real Time (dupa cum se vede in poza), glumesc desigur.

Mouse-ul Microsoft Arc – de care sunt indragostit si nu l-as da pentru niciun al mouse din lume. Am zis ca, daca se strica, imi iau imediat altul.

O cana de cola – pentru momentele cand inspiratia cere o gura de „aer” si o scurta pauza. Probabil ar trebui sa inlocuiesc cola cu un ceai bun facut din diverse plante aromate, probabil exista multe alte solutii, dar cana va ramane in lista obiectelor de pe biroul meu, indiferent de ce voi pune in ea. Apropo de cana, e cana de la Vodafone, dar masina de spalat vase a inlaturat brandul, din pacate.

Un caiet simplu si un stilou de la Samsung Mobilers pe care il tin mereu aproape de mine. Un caiet pe care imi notez tot felul de lucruri, de exemplu, ce vedeti in poze sunt tot felul de formule de calcul, legate de punctajul la aplicatia lansata ieri: „Cat esti de haotic?„.

Ma intreb daca lipseste ceva de pe acest birou? Daca ar avea rostul pe el, cateva produse de birotica de la Mobexpert sau daca ideile faine pe care le prezina pe pagina lor de facebook sunt compatibile cu starea mea de zen. Nu o sa va dau insa acest raspuns, va las pe voi sa comentati si sa imi spuneti.

birou de blogger 2012 birou de blogger 2012