Cum alegem un stomatolog bun?

Posted by

Intreb asta, deoarece de curand am reusit sa-mi ciobesc un dintisor si ar avea nevoie de reparatii. Si problema mea cea mai mare nu e aceea de a gasi un stomatolog bun, cat de a gasi unul care sa lucreze si sambata. Si aici e un adevarat paradox, daca e bun, atunci isi permite sa stea sambata sa se relaxeze, ba chiar cei foarte buni castiga suficient de bine, incat sa-si ia si vinerea liber.

Fostul cabinet de stomatologie la care ma duceam, avea program sambata, dar dupa ce s-a dezvoltat, si-a schimbat programul si mai mult chiar, doctorita care se ocupa de dintii mei a plecat de la ei.

Personal, nu mi-e frica de dentist, nu imi fac prea mari probleme daca lucreaza ca un macelar, daca stiu ca face treaba buna si, sincer, sunt genul de om care ar putea sa doarma bine-mersi pe scaunul de la dentist, fara sa imi fie frica sau sa fiu agitat.

Deocamdata caut sa-mi rezolv problema cu dintisorul din fata, dupa care ar mai fi si alte lucruri de rezolvat, desi in ultimii ani am cam aranjat o mare parte din probleme.

Ar mai fi de facut un implant-dentar, dar inca nu-s hotarat sa fac asta. Problema e ca dintele de langa el e bun si nu as vrea sa-l stric, ca sa fac o punte catre partea din spate, dar parca nici un implant nu as face, de vreme ce nu poti fixa pe viitor punte intre un dinte bun si unul de implant.

Ultimele cercetari in domeniu pe care le-am citit spuneau de un implant dentar care se misca si care se comporta exact precum un dinte natural, asa ca as fi tentat sa mai astept cativa ani pana cand tehnologia respectiva intra pe piata si devine accesibila. Sau poate, cine stie, reusim cu genetica sa stimulam cresterea unor dinti noi, dar probabil pentru asta trebuie sa ajung si indeajuns de bogat, incat sa-mi permit o asemenea interventie.

Revenind la intrebarea din titlu, voi pe ce principii sau reguli stabiliti daca un dentist e bun sau nu? Mergeti pe recomandarile prietenilor? Cititi review-uri pe internet? Va duceti la primul cabinet care va iese in cale? Sau cautati ce e mai ieftin?

2 comments

  1. Sa stii ca este foarte important sa te duci la medicul de familie, mai ales ca am vazut pe pielea mea….

  2. In ziua de azi exista foarte multe cabinete stomatologice, dar noi trebuie sa il alegem pe acela care ofera servicii de foarte buna calitate. Multa bafta la cautat.

Comments are closed.