Antreprenor sau doar pasionat de bere?

Posted by

Tovarase Chinezu permiteti sa raportez. Am detectat prin intermediul lui Costin la firma unde lucrez un element cu potential disturbator in bero-sfera. Acesta se pare ca e mare amator de bere si nu doar ca detine nenumarate informatii secrete cum ar fi retetele de bere dar se pare ca a incercat pe ascuns sa isi fabrice berea singur.

De asemenea am gasit la el le blog tot felul de mesaje criptate adresate consumatorilor de bere. Nu am reusit inca sa le descifrez dar vi le transmit in continuare, poate expertii dumneavoastra vor sti ce inseamana: Bavarian Hefeweizen, Paulaner Hefeweizen, American Pale Ale, Hacker-Pschorr si alte cuvinte pe care nu reusesc sa le deslusesc.

Mai mult acest element disturbator se pare ca actioneaza si in online incercand sa ne ia noua bloggerilor berea exact de sub nas. Mai exaxt e vorba de 15 lazi de bere , 300 de beri Hacker-Pschorr, pe care acesta vrea sa le sustraga din avutia nationala si sa le consume singur sau impreuna cu alti disturbatori.

Trebuie actionat ca atare si racolat la partid. Pentru aceasta e nevoie de maxima prudenta si de o apropiere treptata prin LIKE-uri repetate pana la acaparare.

Întâi la pagina organizatorului

facebook.com/berebavareza

Apoi la poza postată de mine

facebook.com/berebavareza/posts/1966733161587

Am terminat de raportat. Sa traiti.

2 comments

  1. Te-am raportat si la conducerea institutiei tovarase, or sa te ia la intrebari zilele acestea probabil, mai ales de cand avem o noua tovarasa in institutie care da dovada ca se pricepe atat la social media cat si la bere de vreme ce a participat la ultimul #beertweetmeet

Comments are closed.