Prahova Blog Meet ed.7 – bloggerii intra la apa

Posted by

Desi mai greu cu organizarea pe caldura asta, iata a venit timpul sa nunatam editia de luna asta. Si pentru ca e caldura mare vericule, am zis sa ne bagam putin si la racoreala, si sa mergem la la Baia Rosie la o mica balaceala.

Aceasta are loc Sambata 30 Iulie, la Slanic in complexul turistic Baia Rosie.

Plecarea se face la ora 12 din Ploiesti si presupun ca nu vom fi atat de multi incat sa nu incapem in 2-3 masini. Eu am 3 locuri la mine in masina dar deja cred ca se intrevad cativa prieteni care vor vrea sa mearga.

Intrarea e 35 de lei din cate am inteles si probabil va mai trebuie bani si de 2-3 berii. Vom avea parte de distractie, discutii, socializare si multe altele.

Daca mai suntem in stare si daca sunt doritori seara pe la ora 19.00 – 20.00 putem face un after blog meet la Ardeleanul Ghiftuit unde sa continuam discutile si cu cei care nu pot venii la Slanic.

Lasati-mi un comentariu prin care sa stiu ce preferinte aveti si daca veniti, la care din locatii veniti ca sa stiu cam care sunt planurile si cum ma organizez.

UPDATE: Daca ploua amanam balaceala, e si normal asta, sunt sanse foarte mari sa ne vedem oricum seara la Ardelean.

8 comments

  1. Eu probabil voi fi deja pe la Baia Rosie cand plecati voi. Merg cu masina dar deja am locurile ocupate. Sper doar sa nu ploua 🙂

  2. Sambata sunt plecat pana pe la ora 5 dar daca veniti la Ardeleanul Ghiftuit o sa incerc sa ajung 🙂

  3. Plecam mai de dimineata daca e cazul, vedem, la fel si seara, vedem cati se aduna seara si ne revedem si seara.

    Daca suntem 10 la baie si 2 seara, sa fie sanatosi aia 2, daca e invers ne vedem si seara in mod sigur. Ati prins voi ideea.

  4. @kriogen: intrarea și consumația se plătesc, da. oricum se pare că datorită vremii nu apucăm să ne băgăm pielea la saramură. revine Haotik cu detalii 🙂

Comments are closed.