A doua oara in platou la Vocea Romaniei

Posted by

Vocea RomanieiVineri am ajuns din nou in platourile de la Media Pro din Buftea. De data asta putin mai pregatit, cu aparat foto profesional (nu ca m-as pricepe sa-l folosesc), ca sa nu  mai fac poze cu tableta, si cu chef de a viziona spectacolul din spatele camerelor.

Ceea ce se vede din sala si ceea ce se vede de la tv este total diferit. Raman la parerea ca toti acei care isi dau cu parerea din spatele televizorului ca nu e corect ce se intampla, daca ar participa macar o data in viata la un asemenea spectacol in mod sigur nu ar mai comenta aiurea.

In rest nu stiu daca are rost sa va spun ca au ramas 12 concurenti in etapa din aceasta saptamana pentru ca probabil deja stiti.

Nu am reusit sa fac poza cu Mama Natura dar Danuta face multe impresii  cu o poza in care e ea si Smiley. Oricum saptamana aceasta din pacate am un program mult prea incarcat ca sa pot ajunge asa ca am reusit sa arondez locul meu altui blogger din Prahova.

Asadar daca exista un blogger prahovean care doreste sa participe nu trebuie decat sa ma caute sa vedem cum putem aranja asta. Cum pentru diseara este cam prea tarziu nu ramane decat pentru editia de Vineri sa discutam pentru un loc in „tribune”.

Va mai invit sa cititi si ce a scris Dana pentru ca ea s-a documentat mult mai bine si a scris mai detaliat despre ce s-a intamplat acolo. De fapt, eu eram cu ochii pe fetele lui Edi Stancu de nu vazut spectacolul. Glumesc. Mi-au placut foarte mult „Ianau” (a da stai ca nu era el ci clona lui, Cristian Sanda) si Canaf, Canaf, Canaf….

4 comments

  1. Personal urmaresc acest spectacol cu mare interes deoarece stand pe canapea ma simt ca la un concert privat. Niste voci extraordinare, si fie ca cel mai bun sa castige!

  2. buna, sunt o mare fana a emisiunii si imi doresc foarte mult sa ajung in platouri la o emisiune live.ai idee ce trebuie sa fac pentru a face rost de o invitatie??? nu am pile la nimeni 🙁 si chiar imi doresc foarte mult sa merg cu 2 prietene

Comments are closed.