Adio partia de la Predeal

Posted by

Gata cu partia de la Predeal, ne-am suparat pe ea si am decis sa nu mai calcam vreodata pe acolo. Nu atat pentru faptul ca un prieten si-a rupt mana acolo, cat pentru skiori aia tampiti de nu stiu sa mearga decat drept si cu mare viteza. O fi cool pentru ei, dar nu m-am simtit deloc bine cand i-am imprastiat prin aer de nu s-au vazut, si nici nu am cum sa vad de pe placa ce vine din spatele meu. Ultimul care l-am imprastiat zicea e este ok, dar nu am inteles de ce se „spala” pe fatza cu zapada pe marginea partiei. Nu mai zic de viteza care o avea ca dupa ce sa spulberat de mine, m-am trezit cu placa drept la vale, in super viteza, si cu toate astea, in fatza mea sbura un ski de-al lui care l-am acrosat cu piciorul de ma doare si acum.

Nu prea imi fac eu probleme pentur mine, dar daca vine cu 60km/ora si intra in cele 105 kg ale mele zigur se face bucati si el si skiurii.

Am decis ca sunt alte partii unde nu ne incurcam cu skiori si unde este mult mai safe din punct de vedere al nebunilor care se dau pe ea. Din pacate nu o sa va spun pe unde imi fac veacul de acum inainte pentru ca nu o dorim nici aglemerata, nici plina de skiori idioti.

One comment

Comments are closed.