Aduceti-mi aminte sa nu mai injur pe e-mail pe nimeni niciodata

Posted by

Dupa cum stiti cand cei de la Vodafone, Banca Transilvania, RDS, etc nu isi fac treaba eu le dau cate un e-mail nu tocmai politicos ca sa ii mai trezesc din adormire. Mai am prostul obicei sa-i fac incompententi, imbecili si sa folosesc cuvinte din afara dictionarului.

Daca mai ma auziti de astazi inainte ca fac o asa mare tampenie, va rog frumos sa ma trageti de maneca si sa imi aduceti aminte de postul asta.

De data asta, spre marele meu noroc, m-am abtinut sa spun cine stie ce tampeni (injurii) si… hufff… bine am facut. Problema era legata de FTP si de Vodafone (desi nu eram 100% sigur ca nu e dintr-o setare de la mine), pe alte conexiuni la net mergea Filezia/cuteFTP fara nici o problema.

Bineinteles ca le-am explicat ca sa nu se ocupe vre-un incapabil de probleme si sa se duca la unul capabil sa inteleaga termenii de FTP, upload, etc. Si sa dus…

Sa dus la vecinul meu de la 3, vis-a-vis de mine. Nu nu manelistul ala cu muzica tare, ci altul, un baiat finutz si destept. Mi-a spus ca a rezolvat problema. Mai mult ma rugat sa-l informez daca imi merge sau nu dupa ce testez.

Oricum morala e clara. Abtineti-va cat puteti de la a scrie tampenii, ca uite cine stie la ce vecin ajunge problema dvs. si daca scrieti cum am eu prostul obicei sa scriu, o sa zica: „N-ai cu cine domnule. Un taran”

One comment

Comments are closed.