Adventure Fest 2012 – Nehoiu, Buzau

Posted by

 Daca iti plac aventura si senzatiile tari, in perioada 15-17 Iunie poti avea parte de toate acestea la Buzau in zona Nehoiu. In program sunt trecute o sumedenie de activitati, precum river rafting, scufundari, sailing, offroad, flying fox, canoeing, escalada, rapel in cascada…

Deci ai toate sansele sa fii multumit de tot ce ofera acest festival. Legat de scufundari, nu prea am inteles eu ce si cum si unde, aveam o banuiala ca ar putea fi vorba de barajul Siriu, dar dupa ce m-am documentat am aflat ca e vorba de lacuri montane care intr-adevar merita vizitate.

Daca te-am convins, sper sa ne vedem pe acolo. Glumesc, din pacate au schimbat data evenimentului, trebuia sa fie in acest weekend, asa ca nu voi mai putea ajunge. Informatiile complete le gasesti pe site-ul evenimentului: www.adventurefest.ro

Eu as mai adauga faptul ca initiativa este una laudabila, deoarece incearca sa promoveze turismul de aventura si sa arate romanilor ca o vacanta activa este mult mai interesanta si mai placuta decat turismul clasic.

Acest festival se vrea fi un pas in atragerea turistilor catre aceste sporturi, pentru a fi practicate frecvent de cat mai multe persoane. Nu in ultimul rand, festivalul doreste sa atraga atentia autoritatilor locale, despre potentialul turistic al acestui gen de activitati, in speranta promovarii si realizarii de facilitati.

Astept sa vad niste poze si impresii interesante de la eveniment.