Afaceri cu carti de vizita in social media

Posted by

Am vazut zilele trecute un mod inedit si foarte ingenios zic eu de a iti face reclama in social media si in special pe bloguri. Anuntul era facut pe un forum si pentru ca mi-a placut am decis sa profit si eu de oferta respectiva.

Pe scurt pentru un articol pe blog despre carti de vizita se propunea un numar de carti de vizita posesorului de blog. De cateva ori in viata am primit diverse „cadouri” pentru artiole pe blog si intodeauna am fost dezamagit, (nu ca nu as fi stiut ca asta o sa primesc) pentru ca cei care dadeau respectivele cadouri dadeau defapt tot felul de obiecte promotionale primite gratis de la companiile mari pentru care lucrau (o agenda, un tricou personalizate cu numele unei companii mari).

E prima oara cand vad ca o firma ofera ceva care chiar e util, si nu zic ca probil vor fi persoane care nu au nevoie de aceasta oferta, dar e ceva util nu un breloc sau o agenda pe care scrie intel i3.

Chiar daca nu ai inca o idee despre cum ai vrea sa arate cartea ta de vizita, siteul vine in intampinarea ta si iti ofera modele de carti de vizita de unde te poti insipira sau alege deja un model care iti place.

Daca nu ai blog dar totusi ai nevoie de carti de vizita poti da un ochi pe lista de preturi. Eu zic ca sunt acceptabile. Daca doresti un pachet de carti de vizita gratuit, tot ce trebuie sa faci este sa dai un e-mail la office [AT] carti-vizita [DOT] org cu adresa blogului tau, numarul de vizitatori si page rank-ul si vei primii o oferta adecvata.

Cred ca e prima oferta de genul asta pe care o accept pana acuma. A mai fost una dar pe care am acceptat-o mai mult pentru a imi „spala” niste pacate mai vechi pentru firma respectiva decat pentru „cadoul” primit.

Comments are closed.