Afaceri VS Afaceri

Posted by

Cand ai niste mii de $ sa bagi in reclama, pe ceva siteuri mai mari din romania, afacerea ta nu mai este o clona dupa AdWords sau YouTube si este super afacerea secolului.

De cate ori nu vad siteuri care nu sunt cu nimic mai extraordinare decat cele construite de mine, ca sunt privite cu alti ochi pentru ca fie sunt recomandate de vreun ziar sau blog cunoscut, fie au reclama acolo, etc.

Ce bine e sa ai prietenii deastia care fie scriu la ziare, fie au vreun blog sau site mare si cunoscut. Asta in cazul cand rezpectivul nu are deja un procent si e si el partener in afacerea respectiva.

Treburi care se intampla si pe afara, ce oameni de incredere erau cei care au facut Agloco si toata lumea punea mana in foc pentru ei, lafel si cu alte siteuri.

Asta e, ajungem mari, apoi dam o teapa doua si ajungem si bogati. Si dupa cum vedeti nu se intampla numai la romani asta.

Si sincer si eu daca lansez un nou site, am parte de ceva vizitatori (curiosi sau increzatori in mine) datorita fapului ca sunt admin pe un forum destul de maricel.  Dar cep putin eu nu le-am tradat sper vreodata asteptarile, probabil daia nu au succes ideile mele, pentru ca nu le promite iluzi, le arata realitatea, ceea ce nu e chiar atractiv.

De ce sa iti dau 1 cent per click pe reclama cand pot sa iti promit 20 centi per click dar dupa lansarea care se face peste 3 luni, si dupa alea 3 luni am dat faliment, asta este, nu mai putem platii. Data viitoare. Asta e doar un exemplu, restul se aplica cam lafel dar depinde de la un gen de site la altul.

Si culmea e ca se gasesc fraieri destui.

2 comments

Comments are closed.