Alarma auto merge si prin telefon

Posted by

Initil nu am crezut, am zis ca e imposibil, asa ca am incercat pe propria piele. Nu stiu cum naiba trec undele radio prin telefonul mobil, dar trec. Parca ar fi poarta stelara. Daca merge sa deschizi masina cu alarma prin telefon, inseamna ca ar trebui sa mearga si 2 stati dalea de bat 1km si in timp ce tu vorbesti la tel sa transmiti prin alea adevarata convorbire.

Oricum daca vreti sa va distrati si sa faceti cu capul colegii de birou, cereti-le telecomanda de la alarma masini si trimitetii cu telefonul jos la masina sa stea langa ea sa vada ca ii deschideti masina de la o distanta foarte mare, in cazul meu sunt la etajul 10 si sigur nu bate vreuna pana jos. Il sunati sa va confirme in telefon ca ati dechis masina si o deschideti prin conexiunea dintre cele 2 telefoane.

Edit later: Si totusi la testele Bucuresti-Ploiesti nu a vrut sa se deschida de nici o culoare, desi nici la primele teste nu avea cum sa mearga direct totusi a mers.

5 comments

  1. Hai man ca asta e sf. Pai telefoanele alea doua cand fac handshake-ul se creaza o conexiune intre ele prin centrala si-asa mai departe, mai complicat. Nu e direct telefon telefon, ca nu sunt walky talky-uri. Dar de dragul amorului o sa incerc, ca imi plac chestiile astea sf.

  2. nu prea are legatura cum fac cele doua telefoane conexiunea. Faza e ca semnalul de la alarma e purtat prin acea conexiune si transmis mai departe. Telecomanda foloseste mobilul pe post de hub/router wireless 🙂

  3. Eu am incercat si nu a mers. Am incercat la 2 masini un passat si un astra si degeaba….
    Nu a mers nici sa am convorbirea deschis dinainte, nici sa sunt in momentul respectiv….nimic… e posibil sa mearga ca am mai auzit si eu dar mie nu mi-a mers.

  4. Si uite asa mergand prin oras am vazut zeci de compatrioti cu telefonul deschis langa masina si urland la telefon sa deschida masina :))

Comments are closed.