Alina Plugaru si castigurile ei.

Posted by

Curios dupa cautarile din digg.ro am vrut si eu sa aflu cine e Alina Plugaru, si am ajuns pe siteul ei, mai mult sau mai putin oficial unde se vorbeste de castigurile enorme pe care le are si cum ca pentru un film ia 10.000 de euro pe luna.

“Pentru un film, primesc pe lună 10.000 de euro”, a mărturisit pentru Click! tânăra actriţă.

Nu pot decat sa rad cand citesc mai sus, vai ce suma enorma castigi si mai te si arzi in draci toata ziua pentru banii astia. Va intrebati de ce rad? Pai bine mai oameni buni, numai acum vreo-o luna si ceva scria in toate ziarele ca Andreea Marin ia 40.000 de euro pentru fiecare emisiune Surprize Surprize, si deja a fost platita in avans pana la sfarsitul anului. SI daca stau putin sa ma gandesc, emisiunea cu pricina e in fiecare saptamana, adica de 4 ori pe luna. Deci ajungem undeva la  160.000 de euro pe saptamana. Si culmea nesimtirii la banii astia nici macar nu imi arata pasarica.

Pun pariu ca cd-ul cu un film cu Alina Plugaru e mai ieftin la abonamentul la TVR pe 6 luni de zile, si cd-ul daca nu vreau nu-l cumpar, pe cand abonamentul vreau nu vreau, tre sa il platesc chiar daca eu nu ma uit decat pe discovery sau animal planet.

Adica cu alte cuvinte, nu stiu de ce tot critica unii unele meserii, cand unele persoane care este, este mai curve decat actritele astea din filme porno, si ceea ce e si mai grav, se curvaresc pe banii mei, ai contribuabilului care platesc taxe peste taxe.