Am blog! De ce nu dati cu banu in mine?

Posted by

Nu e vorba de blogul meu. E vorba de alti. Chiar azi un client la bestad.ro tipa foarte suparat pe e-mail ca nu ii este aprobat siteul in reteaua BestAd si ca ce el nu are salariu sa plateasca un domeniu .com sau .ro pe care stie el ca l-am fi aprobat imediat. Sincer nu stiu ce blog avea si nici nu ma interesat problema lui prea mult. Ideea era ca unii blogeri incepatori sunt suparati ca nu ii accepta nici o retea de afiliere, ca nu vrea nimeni sa dea cu banu in ei sau sa cumpere reclama la ei pe blog.

Ocazional, cand am timp sa ma mai ocup si de ceva seo, se stie ca mai am obiceiul sa cumpar articole platite. Nu fortez in vre-un fel blogerul sa scrie o anumita parere. Nici macar nu ma intereseaza daca scrie de bine sau de rau, sau daca scrie despre cu totul alceva atata vreme cat textul are anumite cuvinte in el, iar pe acele cuvinte link catre siteurile mele.

Asta seara am vrut sa mai fac putin seo la unu din bloguri, asa ca am cautat pe google bloguri din aceasi categorie cu siteul vizat. Am gasit cateva interesante chiar. Unu din ele chiar avea o pagina dedicata siteului baniperpost. Cand insa am vrut sa ii dau un e-mail sa il intreb cat m-ar costa un articol platit, pauza, nici o adresa de contact pe nicaieri. Si mi se intampla destul de des sa incerc sa dau de blogeri ca sa cumpar articole/reclama/linkuri la ei pe blog si sa nu reusesc sa ii pot contacta.

Daca chiar vrei bani cu blogul tau, fie el mic si amarat, asigura-te ca macar ai pus o adresa de contact pe el.

Ironia soartei face ca pe blogul pe care vroiam sa cumpar un articol sa gasesc si banner si link catre siteul meu, ceea ce demonstreaza ca exista totusi si natural links.