Am primit un avion

Posted by

 Stiti ca va povesteam ieri ca am fost la Bucuresti sa ma vad cu Costin, sa duc o tableta, sa iau niste casti; vine sefu’ azi dimineata la birou si ma intreaba: „Ai luat alea, a fost totul ok?„. Ma uit la el, sa-i povestesc ca am ajuns din greseala in scoala generala de langa si ca i-as fi luat un manual de romana, asa… sa aiba, sau sa sar peste partea asta:

– Da sefu’, le-am luat, uitati-le aici.

– Si cu avionul ala ce e?

– Aaa… avionul…. mi l-a dat Costin.

– Cum adica ti l-a dat Costin? E vreo campanie, ceva?

– Nu, mi l-a facut cadou.

– Ti l-a facut cadou? Mah, tu ai furat avionul!

– Nu sefu’ cum sa-l fur, mi l-a dat Costin.

– Mah, tu ai furat avionul. In ce belea m-ai bagat? Mai era unu’ care furase un articol de pe refresh.ro si il pusese pe DigiPedia.ro si acum, tu cu avionul asta. Vai, ce mi-ai facut! Vai, in ce belea ai reusit sa ma bagi!

– Nu am furat nimic, sefu’, mi l-a dat el cu mana lui.

– Stai ca-l sun imediat si vad eu, sa vezi ce te iau la suturi daca zice ca nu ti l-a dat el.

Si ia telefonul si-l suna, schimba cateva replici cu Costin, se convinge ca nu am furat nimic si inchide. Apoi se intoarce inapoi cu privirea catre mine.

– Auzi, si daca ai luat castile alea, le-ai luat sa le tii pe masa, ca sa te uiti la ele? Pune mana si fa-le poze si sa le pui pe blog. Dupa ce faci poze, imi aduci mie casca aia profesionala sa o testez putin, iar tu o iei pe cealalta in teste. Si vezi, sa nu faci cum faceam eu pe vremuri, sa o bagi cumva in apa, ca o platesti daca se strica. Aaaa… si avionul ala, scapa de el, da-l la un blogger din Ploiesti, dar sa nu-l mai vad pe aici, ca nu-mi place.

– Gata sefu’, fac pozele, scriu articol si pe urma va aduc casca.

Si a plecat, el stie unde si cu ce afaceri, pozele le-am pus mai jos ca sa nu cumva sa zica ca nu mi-am facut treaba:

One comment

Comments are closed.