Am un Lego MindStorm

Posted by

Desi mi-l doream mai demult nu ma asteptam sa ajunga asa curand la mine in casa un astfel de „aparat”. Desi am piese de lego (nu lego tehnic) cele 2 cutii ale Mindstorm-ului m-au cam speriat. Sunt sute de piese pe langa cele 3 servomotoare, senzori si creierul central. Nici nu stiu de unde sa incep cu el.

Robotelul final va trebui sa poti vorbi cu el, sa recunoasca vocea umana, ca despre asta este vorba in doctoratul sotiei mele. Se zice ca iti ia multe ore sa il asamblezi. Eu as spune ca iti ia multe zile.

Daca pana acuma ma foloseam de pisele de lego pentru a construi cu ajutorul imaginatiei diverse lucruri, aici nu mai e vorba doar de imaginatie, trebuie ca sa si functioneze rotitele pe care le pui, si sa fie cu cap de inginer construit.

De vreo ora desfac la piese, inca nu i-am pornit unitatea centrala, am preferat sa o pun la incarcat. Mi-e si frica sa ii dau drumul. Ma uit la piesele pe care in gramezi pe tavite ocupa deja jumatate de sufragerie si nu stiu de unde sa incep. Tot ce am putut sa fac deocamdata a fost sa pun cauciucurile pe rotile de plastic, dar in rest, ma uit, ma minunez si stiu ca o sa am mult de joaca cu el.

4 comments

  1. Cat ai dat pe el si de unde l-ai luat. Acum l-am descoperit si eu si mi se pare fenomenal.

  2. vreo 1400 1500 de ron. cauta si tu pe net ca se gasesste in magazine.

Comments are closed.