Aparatură de laborator și echipamente de ultimă generație de la Amex Lab

Posted by

Aparatura de laborator și echipamentele folosite într-un astfel de mediu trebuie să fie de înaltă calitate. Acest lucru este foarte important din privința mai multor aspecte. Calitatea și modul în care acestea funcționează pot influența rezultatele oferite într-un laborator, așadar, cu siguranță trebuie să fie excelente. Amex Lab pune la dispoziția clienților o gamă largă de aparatură de laborator și echipamente de ultimă generație, pentru ca rezultatele să fie cât mai eficiente.

Pe lângă aparatură de laborator și consumabile, Amex Lab mai dispune și de o categorie destinată doar pentru sticlarie de laborator, unde se regăsesc sute de produse.

Amex Lab este un distribuitor de aparatură de laborator, echipamente de măsură, accesorii, consumabile, reactivi, scticlărie, plastice și IVF de laborator. Toate acestea sunt de ultimă generație, au o calitate superioară și poți beneficia de o mulțime de promoții. Gama de produse depășește cu ușurință un total de 35.000, așadar cu siguranță se pot alege accesorii și echipamente de calitate. În funcție de nevoi, compania dispune de o mulțime de resurse, astfel încât să îndeplinească necesitățile oricărui laborator. Nu doar calitatea, ci și prețul lor reprezintă un mare avantaj. Pe site sunt oferite toate aspectele privind fiecare produs în parte, legate de preț, cât și de modul și domeniul de utilizare.

Acest furnizor dispune de o varietate de echipamente de măsură, printre care se numără analizoare de aer/gaz, oenologice, anemometre, barometre, cititoare, colorimetre, pH-metre, termometre, pentru testarea metalelor și a solului, cât și pentru testarea radiațiilor, a punctelor de topire, vascozimetre, luxmetre, dinamometre și multe altele. Amex Lab este pregătit cu tot necesarul pentru a îndeplini nevoile oricărui laborator, indiferent de domeniul de activitate al acestuia.

Accesorii utile pentru orice tip de laborator

Compania dispune cu adevărat de o gamă largă de produse. Accesoriile de pe site sunt numeroase și vei găsi câteva zeci de categorii de produse, doar în materie de accesorii. În categoria respectivă ai la dispoziție mai multe tipuri de accesorii atât pentru echipamente, cât și pentru alte obiecte dintr-un laborator, dar și pentru aparatură. Varietatea de accesorii este o modalitate simplă de a echipa un laborator cu toate cele necesare.

Se pot comanda de pe site adaptoare Guko, cleme de laborator, dulapuri pentru reactivi, furtunuri, mănuși, pahare, pensete, scaune de laborator, site, suporturi, ustensile de laborator, accesorii de curățare, accesorii pentru dializă, accesorii de filtrare, accesorii pentru laborator de microbiologie, accesorii pentru congelatoare, microscoape, mori de laborator, accesorii de procesare ultrasonice, de purificare a apei și multe alte resurse de acest tip.

Gamă variată de consumabile de laborator

La Amex Lab ai la dispoziție o gamă largă de consumabile de laborator. Se pot comanda consumabile de microbiologie, consumabile pentru dializă, adezivi, criogenie, detergenți, histologie, kituri și teste rapide, lubrifianți, consumabile pentru prelevarea probelor, saci pentru reziduuri, seringi și ace, cât și șervețele de diferite tipuri. Calitatea lor este una superioară și permit testarea în siguranță a mai multor substanțe.

Amex Lab poate fi contactat la numerele de telefon de pe site, cât și la adresa comenzi@amex-lab.ro.