Avem pasionati de snowboard in Ploiesti?

Posted by

Vad ca ninge afara si pana maine e posibil sa avem ceva zapada mai multa asa ca spre dupamiaza as vrea sa ne strangem mai multi si sa dam la lopata poate ne iese un kicker ceva sa ne distram cu placile. Asa ca daca esti interesat lasa un comentariu aici si un e-mail poate ne strangem mai multi.

Inca nu stiu locatia, ma gandesc ca ar pute fi parcul de langa Dealul cu piatra- Malu Rosu, sunt si ceva scari acolo pe care putem incerca ceva nazdravanii, sau ar putea fi foarte bine Sala Sporturilor (daca e gol lacul putem folosi putintelul de vale sa ne luam avant). Oricum pentru ca este langa mine optez pentru prima locatie mai mult si chiar daca valea e mai putin inclinata, e putin mai lunga decat „adancimea” lacului de la Sala Sporturilor.

Nu avem butter box sau alt tip de box, nu avem nici macar lopeti la ora asta, dar vom incerca sa facem adhoc o tentativa de mini-snowpark.

Asa ca daca ai chef sa te dai si nu esti la munte ia lopata intr-o mana si placa in cealalta si hai sa ne distram.

L.E. Se pare ca parcul pica, cei de la primarie s-au gandit si la copii de varste mai mici ca noi astfel incat e plin de topogane, cumpene, bancute, etc. E full. Am gasit insa scarile de la scoala 28 care arata foarte bine, au si o gramada de zapada parca facuta sa fie pe post de kicker. E drept e putina gheata intr-o parte si in cealalta trebuie acoperit cu zapada, dar oricum nu e mult de munca si pare sa fie si zapada indeajuns de multa prin jur pentru a amenaja o sesiune de jibbing calumea.

5 comments

  1. Facem si pe scarile de la palatul culturi zilele asta alte sesiune. O sa va arat cateva poze si de la prima sesiune pe SnowParty.ro

Comments are closed.