Biz SMS Camp – scurte impresii

Posted by

Cand am plecat de acasa pusesem in draft un articol „Biz SMS Camp – Day 1” gandindu-ma ca seara o sa stau sa scriu despre ce am invatat in aceea zi si astfel voi avea eu 3 articole despre ceea ce s-a intamplat acolo. Insa ceea ce s-a intamplat acolo a fost o nebunie totala si tot ce se intampla era prea misto ca sa plec macar o secunda in camera sa stau de scris articole. Oamenii, evenimentul, totul a fost super tare din punctul meu de vedere, asa ca am ajuns in camera la 4 dimineata iar la 10 dim eram deja in sala de conferinte.

Mi-am spulberat anumite mituri legate de blogosfera, am invatat lucruri noi, am aflat ca Palatul Sutu poate avea doua sensuri (sau locatii), am facut greseli (special media), le-am indreptat (sper eu) la final cumva, am dansat, am cantat (desi Haotik nu canta), am baut (dar nu prea mult), am cunoscut oameni noi, am ascultat cativa speakeri care mi-au placut la nebunie, am aflat ca ma citesc ceva oameni din industrie, am cunoscut oameni noi si interesanti, am dat sfaturi, am primit sfaturi, am fost apreciat pentru prostiile mele (cu diploma), am facut poze (proaste ca de obicei), am creeat editia limita de bere „Haotik.ro” si i-am deservit-o unui expert in asa ceva, am pus stickere pe toti invitatii, si @Kriogen pe toate invitatele si m-am simtit minunat si SPECIAL.

Cred ca va dati seama din tot ce am pus mai sus ca nu a mai existat nici o clipa nici macar pentru scris un singur rand despre eveniment. Multe din cele de mai sus le voi detalia zilele urmatoare in multe, multe articole, timp sa am sa le scriu pe toate, daca nu, nu e problema, ele oricum s-au scris inca din 2007.

 

One comment

Comments are closed.