Blogger Magazin

Posted by

 Nu sunt sigur daca l-am mai auzit vorbind despre ideea asta la blogmeet-ul de la Ploiesti sau in emisiunile lui Blogatu, dar stiu sigur ca nu e prima oara cand aud de la Damian ca vrea sa faca o revista a blogosferei. Si iata ca zilele trecute a pus pe picioare acest proiect numit Blogger Magazin.

Nu pot decat sa laud si sa incurajez orice proiect care promoveaza bloggerii si blogosfera romaneasca, deci initiativa lui e mai mult decat binevenita. De asemenea, pentru ca proiectul nu e unul usor si care poate fi facut de unul singur, am inteles ca vrea sa creeze si sa coordoneze o echipa de oameni pasionati, care sa il ajute in dezvoltarea acestui proiect.

Mai multe despre proiect va spune chiar Irimescu Damian, initiatorul proiectului:

Blogger Magazin este o idee ce mi-a venit în data de 7 august 2010. Mai precis pe la ora 2:00 noaptea. Am zis “ce ar fi dacă blogosfera ar avea o revistă?”. Şi cum sunt un tip ambiţios in cam 6 ore am reuşit să scot primul număr. Ediţia pilot cum ar veni doar pentru a testa reacţiile. Reacţiile pot fi urmărite în aceste articole istorice vis-a-vis de primele trei numere.

Ce pot sa mai spun? Ii urez mult succes si sa nu uite de un lucru: blogging pozitiv.