Campanie: Incarcare electronica cu FastPay.ro

Posted by

Iaca avem incepand de azi pentru toata luna decembrie o noua campanie de promovare a unui magazin virtual. Premiul este foarte tentant sper eu si sper sa va intereseze si pe voi.

Obiectiv campanie:

Promovarea magazinului online FastPay.ro

Mecanism campanie:

– Promoveaza FastPay.ro subliniind faptul ca se poate face incarcare electronica Vodafone, Orange sau Cosmote cu ajutorul lui.
– Subliniaza de asemenea faptul ca plata se poate face momentan doar prin PayPal si ca este singurul site din romania care accepta paypal pentru incarcarea electronica a cartelelor prepay si ca in cazul clientilor verificati codul vine instant.
– Pune link catre FastPay.ro (se recomanda ca linkul sa fie pe cuvinte precum: reincarcare Vodafone, reincarcare Orange, reincarcare cartela cu PayPal, reincarcare electronica, cartele cu PayPal, reincarcare prin PayPal, etc)
– Promoveaza ideea de reincarcare rapida 24 de ore din 24.
– Pune de asemenea un link catre acest articol si da un e-mail cu linkul articolului/articolelelor participante la campanie (ca sa fim siguri ca le avem pe toate atunci cand vine momentul jurizarii).

De asemenea, apreciem daca promovati evenimentul pe Facebook si pe Twitter folosind hashtagul#FastPay .

Conditii de participare:

Sa ai blog de cel putin o luna de zile.
Sa scrii minim un articol in cadrul campaniei.
Daca scrii mai multe articole in cadrul campaniei acestea sa fie separate de cel putin alte doua articole.

Premii:

Avem un singur premiu 100 de euro dar exista posibilitatea sa adaugam si alte premii daca campania iese foarte bine.

Durata concursului este 1-31 decembrie, urmand ca in prima saptamana a lunii ianuarie sa anuntam castigatorul.

Juriul este format dintr-un reprezentant FastPay.ro , Bogdan Dascalescu si un resprezentant Haotik.ro: puncteaza respectarea briefului, creativitatea, dar si implicarea in campanie.

UPDATE: Aveti si bannerele pentru FastPay.ro aici.

16 comments

  1. Am adaugat acuma: Jurizare + cateva variabile pe care le monitorizam.

    Adica in principiu vom aveam din totalul de articole 5 articole care au luat nota 10 apoi acele variabile fac diferenta. Nu iti voi spune care sunt acele variabile ca sunt la fel de subiective ca si jurizarea asa ca nu are rost sa discutam despre ele.

  2. niste bannere de promovare ar fi ok, adica eu cel putin l-as pune… spre exemplu macar cel de 728×90

  3. O sa fie greu foarte greu sa urcati, am observat ca site-ul este destul de usurel, si nici trafic nu prea este pe el. Ce sa zic…mult succes si la mai mare!

  4. Nu inteleg ce e gresit in modelu meu de trafic sincer cand nici macar nu vreau trafic pentru fastpay.ro. E un site care nu face bani din trafic si pentru care traficul este irelevant. Nu stiu daca ma uit in Analytics odata la 3 luni macar ca sa vad ce trafic mai are siteul.

  5. Nu e tragere la sorti e jurizare, si sunt deschis la orice alt model viabil de masurare a concurentilor.

    Chiar sunt interesat de acest subiect.

Comments are closed.