Cars 2 (2011)

Posted by

Va spun de la inceput ca nu as fi ras atata daca nu erau vocile romanesti. Mai ales ca pe ici pe colo au fost adaptate pentru Romania. Aia cu Marmota si cu Petrom au fost doar doua care mi-au ramas in minte. Si daca initial aveam ceva emotii date de faptul ca e varianta dublata, tocmai aceasta variata a dat si mai multa savoare filmului. De calitatea 3D nu prea am fost multumit, dar cam astea sunt tehnologiile de la noi din tara.

In rest filmul a avut si lucruri interesante si cateva parti parca putin trase de par. Defapt mie cred ca mi-a fost greu sa ma obisnuiesc cu ideea de a avea numai masini in marile orase ale lumii. Daca in prima parte actiunea din Valea Radiatoarelor era perfect plauzibila, parca acum sf-ul imbinat cu realitatea un mai era asa de usor de acceptat. Dar asta probabil am observat-o doar eu, chiar ma mir cum de am devenit asa logic dintr-o data.

Pe scurt povestea e destul de simpla, Bucsa pleaca cu Viteza la Tokio, face prostii, ajunge spion, si tot asa. Nota pe care o dau este nota 10 fimului, ca a fost si realizarea deoesebita, am si ras, deci merita vazut. Nu stiu cat merita vazut la 3D in loc de digital dar asta va las pe voi sa decideti.