Cartile de vizita – Se mai folosesc?

Posted by

Azi am primit o carte de vizita. Asfel mi-am adus aminte de vremurile cand aveam mereu grija sa imi fac asa ceva si sa le port cu mine. Bineinteles ca se terminau intodeauna cu putin inainte de a da cuiva cu adevarat important cartea mea de vizita.

Apoi am uitat sa imi fac, si tot asa, azi, maine. Am uitat de tot de existenta lor. Acum folosim telefoane cu agende sofisticate, care se sincronizeaza mai mult sau mai putin automat cu aceasi agenda dupa computer. Avem id-uri de mesenger si adrese de e-mail. Cartea de vizita a murit. Sau nu a murit? Se pare ca unii mai folosesc inca asa ceva. Oare ar trebuii sa imi fac iar carti de vizita?  Si pe ea oare ce ar trebuii sa scriu? Programator sau manager? Sau ar trebuii sa am doua? Sau chiar trei, ca parcca mi-as face una pe care as scrie mare Blogger.

Oricum eu consider ca vremea lor a trecut, asa cum a trecut de mult si vremea fax-urilor.

Ma intrebam totusi daca este un mic intrument de marketing aceste carti de vizita. Da bine si la reclama, te asiguri ca nu uita adresa ta de web sau nr de telefon, etc.

One comment

  1. Asa am zis si eu ca s-a trecut vremea lor, dar sa stii ca este inca o forma actuala de reclama, daca stii cum s-o realizezi calumea… Si asta mi s- a dovedit cand m-am intalnit cu un fost coleg si acre s-a bagat in publicitate cu carti de vizita, pune panouri cu carti de vizita in locatii unde are contracte… Si asa am ajuns sa imi fac carti de vizita, air eu chiar nu am avut niciodata carte de vizita, dar la altii am facut sute… Asa cum nici cartile si ziarele nu sunt pe duca cred inca, ca nici cartile de vizita nu sunt pe duca, sunt doar folosite de oameni de afaceri, sau de cei cu prestari servicii, si asta uneori chiar e nevoie, cand cautam pe cineva care ne poate oferi un serviciu, dar l-am sters din agenda deoarece ocupa spatiu…:)

Comments are closed.