Castiga cu Originals.ro

Posted by

oncurs_originals_roVin azi cu un concurs pentru bloggerii pasionati de haine, mai ales daca acestea sunt originale. Un concurs prin care puteti castiga vouchere cadou in valoare de 1000 ron, 500 ron sau 50 de ron din magazinul online Originals.ro. Deja v-am atras atentia, nu? Atunci trebuie sa va grabiti, deoarece concursul tine doar pana pe 17 Decembrie.

Bun. Acum va intrebati, probabil, ce trebuie sa faceti pentru a castiga premiile enumerate mai sus? Ei bine, trebuie sa aveti un blog si sa scrieti pe el un articol in care sa descrieti ce produse ati dori sa primiti cadou de la Originals.ro. De asemenea, se accepta si prezentare video.

Valoarea produselor alese trebuie sa fie in jurul sumei de 1000 de ron. Iti dai seama ca sunt foarte multe produse din care poti alege, mai ales ca e vorba numai de marci una si una: Nike, Adidas, Puma, Reebok, DC Shoe si altele.

Articolul pe care il scrii trebuie sa contina un minim de 100 de cuvinte. Normal, de altfel.

Trebuie sa pui un link catre articolul care anunta concursul, iar link-ul nu e acesta; de data asta concursul se desfasoara aici.

Cel mai original articol este ales castigator de catre cei de la Originals.ro

Dupa ce ai publicat articolul, da un e-mail la concurs AT originals DOT ro cu link-ul, pentru ca, stiti voi, ca trackback-urile nu merg intotdeauna.

Ce ar mai fi de spus?

Faptul ca cel care se claseaza pe locul 1 ia un voucher de 1000 de ron, iar  urmatorii 10 clasati vor primi si ei un voucher de 50 de ron drept premiu de consolare.

De asemenea, avem un alt premiu special de 500 de ron pentru cele mai multe like-uri adunate la prezentarea de pe pagina de facebook. Cei care au blog pot, de asemenea, sa puna un buton de like pentru articolul cu care participa la concurs.

Spor la scris!