Castigatorii campaniei: De trei ori blogger. De trei ori #evoBlogger

Posted by

evoMAG Libris Stiu ca o asteptati cu nerabdare inca de aseara, a durat putin pana s-a facut jurizarea si masurarea articolelor. Dar avem lista cu castigatorii din aceasta campanie, a fost o campanie interesanta, am aflat lucruri noi, o sa va arat si voua o parte din rezultatele campaniei zilele urmatoare intr-un articol separat. Dar ca sa nu mai lungim cu vorba, iata castigatorii:

Primii trei, si castigatorii unei genti de laptop sunt:

1) Mihai Baboi 5.2 puncte
2) Catalin Cristache 3.6 puncte
3) Cristian Loloiu 3.4 puncte

Urmeaza pe locul 4, Daniela Schiopu cu un punctaj de  3.2 puncte (ea nu castiga nimic, dar isi poate alege orice premiu si muncesc eu pentru el ca sa il obtin).

Avem apoi, pe locurile 5,6,7 si castigatorii unui mouse de laptop:

5) I.Matei 2.9 puncte
6) Oprean 2.9 puncte
7) Bogdan Doicin 2.6 puncte

Cate un stick USB Intel de 4Gb merge la:

8) Ioana Bogorodea 2.5 puncte
9) Elena Pelmus 2.5 puncte
10) Bogdan Cojocaru 2.5 puncte

Si, nu in ultimul rand, cartea Antreprenoriat – Marius Ghenea merge la:

11) Hesu 2.4 puncte
12) Felicia Maria 2 puncte
13) Florin Deac 2 puncte

Si multumim si celorlalti pentru implicare si participare si, ca sa nu plece nimeni cu mana goala acasa, le ofer si lor un banner pe haotik.ro de 125×125 de pixeli timp de o luna:

14) Ana Maria 2 puncte
15) Bogdan Simion 1.8 puncte
16) Ionut 1.1 puncte

Multumim evoMAG.ro si Libris.ro pentru suport si implicare si ne reauzim la urmatoarea campanie.

14 comments

  1. Dacă se poate … să mai scad şi eu niţel … să prind şi eu cartea lui Marius Ghenea … că USB am câştigat şi la ediţia trecută 🙂

  2. Am vrut sa schim locurile, sa bag cartea lui Ghenea mai sus ca era mai de valoare dar daca asa am anuntat am zis ca pe urma ies discutii. Lasa ca presimt ca o sa mai fie o campanie cu carti de la Libris.

  3. Multumesc Dragos. Multumesc echipei si juriului. O carte buna, o sa ma ajute mult in meseria mea de vet, mai ales ca imi doresc sa imi deschid propria ferma 😀 Desi am iesit pe locul 12, consider acest premiu foarte valoros. Felicitari castigatorilor

  4. Damn! Stiam eu ca am uitat ceva, am uitat de campania asta, si de altele… Sarbatori, timp scurt, multe pe cap. Bafta tuturor si felicitari!

  5. Cand ar trebui sa ne asteptam sa vina? Postasul meu e cam incompetent.

  6. Stai linistit ca e asa nebunie zilele astea la evoMAG si nu au ajuns inca premiile la mine sa le trimit, am sperat ca de craciun dar a inceput nebunia cu aia care cumpara ca furnicile si am tot amanat, nici nu am cerut inca adresele la toti, etc…

    o sa schimb mailuri cu fiecare.

Comments are closed.