Cat de cautat mai e un DVD Player portabil in ziua de azi?

Posted by

Un prieten vrea sa-si ia un DVD Player, si m-a intrebat pe mine care e mai bun. Eu l-am intrebat in primul rand la ce ii trebuie, mi-a explicat ca el vrea sa se uite la videoclipuri si filme pe naveta dar si la munca si ca i-ar fi util unul. M-am uitat pe EvoMag si am vazut ca totusi in zona de dvd playerere unul care face mult mai multe decat stiam sau imi imaginam eu.

Astfel am descoperit un AVS DVD Player care are si functii de inregistrare, tv tunner incoroporat si jocuri. Desi cu tv-ul eu nu prea inteleg ce faci cand esti in miscare. Partea cu jocuri poate e buna la plictiseala dar nu pe timp indelungat. Partea care este insa cu adevarat tentanta pentru mine este faptul ca inregistreaza emisiuni de pe tv. Eu inca mai astept sa fac rost de emisiunea la care am fost invitat la VP TV. Daca aveam o astfel de unealta nu mai trebuia sa cer nimanui nimic.

Am nevoie si de voi sa-mi dati sfaturi despre ce mai stie sa faca un dvd player portabil in ziua de azi ca eu am fost uimit de partea cu jocuri sau tv a lui. Si fani iPad sa ma lase cu ideea ca e mai bun ala ca face de toate ca prietenul asta al meu nu are un sac de bani sa-si ia nu stiu ce bijuterie cand ii ajuge din plin un astfel de dvd player.